Mikko Koivisto

Oma golfurani on alkanut Kagamega Sports Clubin kentältä Keniasta. Isäni oli Keniassa kehitysaputöissä ja olin hänen mukanaan Keniassa yhden lukukauden vuonna 1988. Siitä eteenpäin golf on ollut suuri osa koko elämääni joskin vain pelailun merkeissä vuoteen 1995 asti.

Kävin innokkaasti hypistelemässä golfvälineitä Nesteen tornin juuressa sijainneessa Classic Golffissa ja taisin viettää siellä niin paljon aikaa että silloinen liikkeen pitäjä päätti tarjota töitä, kun kerran norkoilin liikkeessä joka tapauksessa melkein joka päivä. Siitä alkoi sitten pelillinen alamäki ja minusta tuli ”golfammattilainen”. Nyt olen työskennellyt golfin parissa golfvälineiden vähittäismyyntipuolella jo
kohta 17 vuotta.

Golfmatkailu on ollut minulle todella loistava mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin loistaviin golfkohteisiin ympäri maailman ja samalla tutustua vähintään yhtä loistaviin golffareihin ympäri Suomen.

Odotan todella innolla, että pääsen haistelemaan uusia OnGolf-tuulia, tapaamaan vanhoja pelikavereita sekä tutustumaan uusiin OnGolfareihin!