Mari Jokinen

Sain golfmailat lahjaksi kun täytin 30 vuotta mutta golffaamisen aloitin vasta 7 vuotta myöhemmin. Tavoitteeni oli pudottaa tasoitus 36:een, sen pidemmälle en uskonut minulla olevan edes mitään mahdollisuutta. Laji vei kuitenkin mukanaan ja nyt pelaan tasoituksella 18. Hirveä hinku olisi kehittyä ja oppia lyömään oikein.

Parasta golffissa on ulkoilu ja se että golfkentällä ajatukset on vain pelissä, kaikki muu unohtuu. Kaikki kisailu golfin ympärillä myös motivoi, olipa kyse sitten skineistä tai siitä kuka laittaa pyykit kuivamaan tai siivoaa vessan.

Huippuhetkeni on Holari Teneriffan Buenavistan väylällä 8 ja lowest point 2 päivää holarin jälkeen kun blutasin saman kentän 18-väylän vesiesteeseen kaulaa myöden klubitalon- ja ravintolan edessä. Jäin miettimään muistetaanko minut siellä holarista vai uimisesta..

Upein golflomani oli Etelä-Afrikassa. Portugalin Praia D´El Reyn Royal Obidoksen samettigreenit on myös jäänyt mieleen. St Andrews´n Kingsbarns kentällä pillahdin itkuun, kenttä on vaan niin mykistävän kaunis!

Olen OnGolfin jokapaikanhöylä, vastuulleni kuuluu kaikki OnGolfissa tapahtuva, tuotannosta ja myynnistä siivoukseen ja toimistusjohtajan kuskaamiseen. Vetäjäroolini keskittyy kuitenkin enimmäkseen Suomen päähän, vaikka golffaaminen ulkomailla talvella onkin se ainoa oikea tapa viettää lomaa.
Siis purjehduksen lisäksi.

Yksi asia on ja pysyy: tyttö voi lähteä Kuopiosta mutta Kuopio ei lähde koskaan tytöstä!