Jukka Elo

Aloitin golfin poikani Petterin kanssa 1980-luvulla. Hurahdimme molemmat välittömästi ja lupasin hänelle, että pelaamme isä-poika -kisan joka vuosi ja aina eri maassa. Golf-urani kohokohta onkin voittoni pojastani St.Andrewsin vanhalla kentällä  ”golfin kirkossa”.

Ensimmäisen SunGolf-pelimatkani vedin MissionHillsiin. Sen jälkeen olen vetänyt mm. Vietnamin, Sisilian, Portugalin ja Almenaran matkoja. Kaikista on jäänyt vain mukavia muistoja, kiitos välittömien, innostuneiden ja mukavien osallistujien.

Koska Golfissa on vain ”Taitoa ja Huonoa Tuuria” päätin soveltaa pelimatkoilla empaattista tulosten läpikäymistä: Kaikkia huonotuurisimpia tuloksia ei yleensä julkisteta!

Pelimatkalla pelataan erilaisia pelimuotoja kuitenkin niin, että joka kierroksella jokainen voi pelata myös omaa henkilökohtaista tulostaan. Matka kuitenkin huipentuu aina tiukkaan viikkomestaruuskisaan, josta voittajat saavat omaan golf-CV:hensä arvokkaan maininnan The Champion!

Itse olen taidoiltani ”KlubiGolffari”. Siksi voin matkan aikana ainoastaan opettaa, kuinka lyödään hienoja slaisseja. Nehän ovat kuitenkin lopulta parhaita lyöntejä dogleg right -väylillä eli oppimisen arvoisia! Toinen oma kokemukseni on, että ei ole niin hyvää drivea ettei sitä voisi toisella lyönnillä mokata!

Brittiläistä sarkaistista huumoria mukaillen voidaankin todeta, että golf on ”melkein rentouttava harrastus”. Siksi matkoilla onkin tärkeää myös rattoisa yhdessäolo ja uusien tuttavuuksien solmiminen iloisessa ilmapiirissä. Ja sehän kivassa porukassa onnistuu aina!

OnGolf isäntänä seuraavilla matkoilla: