Jarmo "Jami" Pekkala

Aloitin Golfin 1988 kirjoituspöydän takana numerohommissa. Olin rakennuttamassa Seaside Golfia Turun Kakskertaan Harjattulan kartanon maille. Alku oli kärsimysnäytelmää, siis kentän rakennuttaminen. Siitä selvittiin ja nyttemmin kenttä tunnetaan nimellä Harjattula Golf & Country Club.

Vuonna 1989 pääsin itse aloittamaan pienen valkoisen pallon lyömisen ja sekin on ollut vuosien saatossa ajoittain kärsimysnäytelmää - aahh, mutta niin nautinnollista. Olen päässyt nauttimaan golfista eri puolilla Suomea. Minulla on ollut pelioikeus Harjattulan lisäksi Espoon Golfseurassa ja Nevas Golfissa Sipoossa. Tietysti olen pyrkinyt vierailemaan mahdollisimman monilla kentillä Suomen niemellä.  Jäätyäni reilu vuosi sitten eläkkeelle siirsin golfpaperini Turusta Laukaan Peurunkagolfiin, jossa jatkan golfia senioripelaajana nyt 17,7 tasoituksella esi-isieni kotikonnuilla.

Eräs golfin upeimpia puolia on se, että kauniissa luonnossa voivat toistensa seurasta nauttia hyvin erilaiset pelaajat. Naiset ja miehet, sinkut ja parit, eri-ikäiset pikkujunnuista ehtoopuolen teineihin, armottomat kilpailijat ja pelkästä pelistä nauttivat. Kaikki mahtuvat mukaan.

Golfin ehkä parasta antia minulle ovat olleet hyvin järjestetyt pelimatkat eri puolille maailmaa, silloin kun meidän kotikentillä peliolosuhteet eivät lumen, jään tai muun pikkuesteen vuoksi ole parhaat mahdolliset.

Kuulun siihen erikoiseen golffareiden heimoon, jotka tarvittaessa pelaavat säässä kuin säässä tai kentällä kuin kentällä, mutta nauttivat pelaamisesta lämpimässä, auringossa ja erityisesti hyvässä seurassa, jossa pipo ei turhaan kiristä.

Tervetuloa mukaan!

OnGolf- isäntänä seuraavilla matkoilla:
2.11. ja 9.11. La Sella