Arvostettu Linna Golf on parasta mitä kotimaan golf voi tarjota

OnGolf on ottanut tarjontaansa kaudella 2020 myös houkuttelevia kotimaan kohteita. Jos et ole aiemmin vieraillut Linna Golfissa, nyt pääset tutustumaan mukavassa OnGolfin seurueessa maamme upeimpiin viheriöihin ja ainutlaatuiseen linnamiljööseen.

OnGolfin pelimatkalla heinäkuun lopulla kierretään Linna Golf kaksi kertaa ja pelataan kierros myös läheisellä Tawast Golfin kentällä. Pelimatkan hinnassa on mukana golfkierrosten lisäksi kolme yön majoitus, kaksi illallista ja yksi lounas. Hyvän peliseuran lisäksi pääset myös kisailemaan OnGolfin omissa kisoissa - joko leikkimielellä tai enemmän tosissaan.

“Linna Golf on maamme arvostetuin golfresort, joka kuuluu ainoana suomalaisena erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun.”

Vanajanlinnan alueella Hämeenlinnan läheisyydessä sijaitseva golfkenttä on tunnettu loistavasta kunnosta. Kenttä haastaa takuuvarmasti hyvät pelaajat, mutta tarjoaa samaan aikaan pelinautintoa kaikentasoisille harrastajille.

Linna Golfin vierailun tuomat elämykset nousevat seuraavalle tasolla, kun tarjontaan lisätään Hotelli Vanajanlinnan palvelut. Historiallisen päälinnan huoneistojen lisäksi golfklubilla on moderneja sviittejä, joissa isompikin seurue viihtyy golflomallaan. Vanajanlinnan kiitosta saaneista ravintoloista poistutaan hymy kasvoilla. Aktiivinen lomailija voi hyödyntää myös Vanajanlinnan kuntosalia ja pulahtaa saunan jälkeen virkistävään Katumajärveen.

Hotelli Vanajanlinna

Hotelli Vanajanlinnassa on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Vanajanlinnan alueella on hotellihuoneissa ja huoneistoissa yhteensä noin 200 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista tai modernia.

Päärakennuksen lisäksi vaihtoehtoja yöpymiseen tarjoavat Ratsulan päärakennus sekä Ratsulan huoneistot, Golfklubilla sijaitsevat Grand ja Club Suitet sekä golfkentän läheisyydessä Vanajanlinna Villas -huoneistot.

Vanajanlinnan ravintolan lisäksi klubitalon ravintola palvelee golfareita. Monipuolisten saunatilojen lisäksi Vanajanlinnassa on kuntosali.

Hotelli Vanajanlinna, 3 ruokailua ja 3 green feetä 
26.7.-29.7.2020 hinta 495 €/3 päivää päärakennuksen huoneessa
Yhden hengen huonelisä +160 €

Lisämaksusta:
- Yhden hengen huone +160 € päärakennuksessa
- Club suite +150 €/henkilö/2 hh
- Golfauto kaikille kierroksille +145 /auto

(Matkalle on kuluton peruutusoikeus aina 2 viikkoa ennen lähtöä saakka.)