Koe kotimaan golf parhaimmillaan Tahkon komeissa maisemissa

Suomen kentät tarjoavat upeita mahdollisuuksia lähilomailuun. Elokuun lopulla järjestettävällä OnGolfin pelimatkalla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua suosittuun Tahkon lomakeskukseen ja sen golfkenttiin. Pelimatkan hintaan kuuluu kolme yötä ja kolme pelipäivää Tahkon kentillä sekä kaksi illallista ja yksi lounas.

Tahkon vuonna 2000 valmistunut Old Course ja 2008 avattu uudempi kenttä, on suunniteltu luonnon alkuperäisiä muotoja kunnioittaen. Old Course on kiistatta yksi Suomen kauneimpia ja pelaajaystävällisimpiä golfkenttiä. Se on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat hienot näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Kenttä on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

“Tahkon kentät ovat kiehtova yhdistelmä; molemmat ovat upeissa maisemissa mutta ne poikkeavat kuitenkin pelattavuudeltaan toisistaan.”

Lake & Forest sijaitsee puolestaan Syvärinjärven läheisyydessä olevalla Golden Resort huvila-alueella, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Lake & Forest -kentän väylät on sijoitettu hienosto vesistöjen ja vaihtelevan metsistön reunoille.

OnGolfin pelimatkan majapaikkana toimii Sokos Hotel Tahko, joka on kaiken toiminnan ja palveluiden keskellä. Golfpäivien jälkeen Tahkon monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet houkuttelevat jatkamaan liikunnan parissa. Vieressä ovat myös korkeatasoinen kylpylä ja sisäliikuntapuisto.

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko on hyvätasoinen lomahotelli, joka on keskellä Tahkon palveluita upeissa järvimaisemissa. Myös kesäisin Tahkon tarjonta on monipuolista; golfkenttien lisäksi alueella on maastopyöräilyreittejä, retkeilyreittejä, lähiliikuntapuisto sekä Tahko Span kylpylä ja keilahalli. Tahko Span yhteydessä on myös koko perheen sisäliikuntapuisto Super Corner.

Break Sokos Hotel Tahkossa on tarjolla kahden hengen standard-huoneiden lisäksi saunallisia superior-huoneita. Alueella on lukuisia ravintoloita.

Break Sokos Hotel, 3 ruokailua ja 3 green geetä Tahkon kentillä
27.8.-30.8.2020
 hinta 495 €/3 päivää

Lisämaksusta:
- Yhden hengen huone +110 €/140 € standard/superior
- Superior huone +55 €/henkilö/2 hh
- Golfauto kaikille kierroksille +135 € /auto

(Matkalle on kuluton peruutusoikeus aina 2 viikkoa ennen lähtöä saakka.)