OnGolfin ryhmämatkat

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Kohteeksi voitte valita joko jonkun pelimatkakohteistamme tai lähes minkä tahansa maailman golfkohteista.

Tutussa ryhmässä golf ja matka sujuu parhaiten. Voit lähteä matkalle pelikavereiden kanssa, oman klubin porukalla, perheen tai vaikka koko suvun voimin. Voit järjestää yrityksesi asiakkaille palaverimatkan tai seminaarin golfin merkeissä. Kerro toiveesi, me teemme sellaisen matkan.

Erikois- ja teemamatkoja

Voit myös yhdistää golfin ja muut elämän suuret nautinnot matkallasi. Teemaksi voitte valita vaikkapa herkuttelun ja viinien maistelun tai käyttää golfin lomaan jäävät päivät ja hetket tehokkaaseen työskentelyyn ja palavereihin. Monissa golfkohteissa mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.

Ryhmän koko vapaa, mutta jo yli 8 hengen ryhmä voi hyödyntää hotellien ja kenttien tarjoamat ryhmäedut. Matkan pituuden, lähtö- ja paluupäivän voi valita vapaasti. Tarvittaessa saat kauttamme kokeneen golfaajan tai pron mukaan matkalle vetäjäksi.

OnGolfin ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja aktiivigolfareiden kokemuksella. Olemme itse käyneet useimmissa kohteissa pelaamassa ja meillä on valmiit kontaktit matkakohteen parhaisiin golfhotelleihin sekä kenttiin.

Ota yhteyttä vasemman laidan lomakkeella tai puhelimitse. Ja tee se hyvissä ajoin ennen suunnittelemaasi lähtöä, niin saamme varattua edullisimmat vaihtoehdot ja parhaat starttiajat ryhmällesi.

Alla on esimerkkejä ryhmille hyvin sopivista golfmatkakohteista pelimatkakohteittemme lisäksi.

 

Arabiemiraatit

Vain kuuden tunnin suoran lennon päässä Suomesta löytyy keskitalvellakin erinomainen golfkohde, jossa on ihanteellinen ilmasto, lämmin meri ja loistohotelleja upeine golfkenttineen. Arabiemiraateissa on mahdollisuus kokea tuhannen ja yhden yön tarujen tunnelma, vilkas kaupunkikulttuuri, rantaelämä ja täydellisyyttä hipova golfelämys yhdessä paketissa.

Kohteet

25.814538 55.958149
25.099707 55.179495
24.424176 54.473459

Näytä kohteet

Brasilia

Rio de Janeiro tunnetaan ainutlaatuisesta tunnelmastaan, kauniista rannoista ja sambakarnevaaleistaan. Kesäolympialaisten myötä maa nousi listoille myös nousevana golfmaana. 

Kohteet

Näytä kohteet

Bulgaria

Mustanmerenrannalla sijaitseva Bulgaria on noussut vahvasti yhdeksi suosituimmaksi lomakohteeksi erityisesti rantalomailijoiden keskuudessa. Hiekkarantojen täyttymisen ohella maahan on muodostunut oma golfiin erikoistunut alue, Cape Kaliakra.

Näytä kohteet

Espanja

Espanja on yksi suomalaisten golfaajien suosikkikohteista. Tarjolla on monia upeita, erinoimaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Ilmasto on golfaajalle otollinen. Aurinkoa sekä lämpöä yhdistettynä kauniiseen luontoon ja lumoaviin maisemiin.

Näytä kohteet

Irlanti

Irlanti lukeutuu maailman huippuluokan golfkohteisiin. Upeat maisemat, tuuliset rannikot ja maailman arvostetuimpien kenttäsuunnittelijoiden luomukset. On todella vaikea löytää toista golfkohdetta, jossa erilaisten golfkenttien valikoima on yhtä kattava yhtä pienellä alueella.

Kohteet

Näytä kohteet

Iso-Britannia

Saarivaltakunta tunnetaan jylhistä maisemista, oikukkaasta säästä, musiikista ja muodista, jalkapallosta ja golfista.

Brittein saaria pidetäänkin golfin syntysijana ja sieltä löytyy peräti n. 3000 golfkenttää.

Kohteet

Näytä kohteet

Italia

Upean kulttuurin, monipuolisten nähtävyyksien ja luonon sekä valloittavan gastronomian maa, unohtamatta tietenkään urheilua. Golfin saralla Italia tarjoaa erinomaisia elämyksiä loitavassa ilmapiirissä. Nauti golfista, historiasta ja kulttuurista.

Kohteet

Näytä kohteet

Itävalta

Lyhyen lennon päässä uskomaton luonto, upeat golfkentät ja kauniit viinialueet. Itävalta on nouseva golfmaa, jossa matkailu on helppoa ja vaivatonta.

Kohteet

Näytä kohteet

Kanariansaaret

Kanariansaarten ilmasto on ympäri vuoden ihanteellinen golfaamiseen. Golfilla on Kanarialla pitkä historia, sillä Gran Canarialla on Espanjan vanhin golfklubi, joka perustettiin jo vuonna 1891.

Kohteet

Näytä kohteet

Kypros

Kypros on rakkauden jumalatar Aphroditen synnyinsaari. Upeat vuorimaisemat, Välimeren parhaimmistoon rankatut kentät ja sydämmelliset kreikkalaistunnelmat valloittavat. Kyproksen upea ilmasto mahdollistaa lähes ympärivuotisen golfaamisen.

Kohteet

Näytä kohteet

Liettua

Liettua on erinomainen viikonlopun golfmatkakohde. Lyhyt lento Vilnaan, joka on Baltian eteläisin golfkohde. Mielenkiintoinen ja edullinen kohde, jossa pääset nauttimaan niin golfista kuin viehättävästi kultuurista.

Kohteet

54.828122 25.130855

Näytä kohteet

Marokko

Marokko tarjoaa elämyksiä ja eksotiikkaa niin golfkentillä kuin niiden ulkopuolellakin. Ympärivuotinen auringonpaiste, hienot hiekkarannat ja arabialainen tunnelma.

Kohteet

30.415939 -9.602837

Näytä kohteet

Portugali

Portugalissa riittää lämpöä niin keväällä kuin syksylläkin, kun kelit Suomessa heikkenevät. Erinomaiset kentät, suorat lennot, edullinen hintataso ja monipuoliset aktiviteetit luovat mahtavan golflomakohteen. Ystävällinen palvelu, rento ilmapiiri ja monipuolinen ruoka- ja juomakulttuuri takaavat elämyksellisen matkan.

Näytä kohteet

Ranska

Kulttuuria ja golfia lyhyen lennon päässä. Ranskassa on laadukkaita golfkenttiä ympäri maata. Kaupungeissa on paljon nähtävää ja koettavaa: erinomainen ravintolatarjonta, hyvät ostosmahdollisuudet, upeat rannat ja mielenkiintoiset nähtävyydet. Puhumattakaan golfkenttien kauneudesta.

Kohteet

43.554877 7.017675

Näytä kohteet

Tsekki

Tšekin tasavalta on lyhyen lentomatkan päässä, joten kohde sopii hyvin myös viikonloppumatkaksi. Pääkaupungin Prahan läheisyydessä on useita loistavia kenttiä ja tasvallan suurin ja suosituin golfkeskus Konopište sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Lisäksi Länsi-Tšekeistä löytyy ihastuttava Karlovy Varyn alue golfkenttineen, joka on tunnettu mm. kuumista lähteistään. Voit yhdistää helposti kaupunki- ja golfloman Prahan alueella tai nauttia rentouttavan ja rauhallisen golfloman Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa.

Kohteet

50.219367 12.878529
50.080086 14.424740

Näytä kohteet

Tunisia

Tarunomaisesta Tunisiasta löydät itämaista eksotiikkaa maustettuna ripauksella afrikkalaista elämänmenoa liitettynä välimerelliseen kultuuriin. Tunisia on sekoitus nykyaikaa ja mennyttä. Kauniit merelliset maisemat oliivilehtoineen ja pinnanmuotoineen sekä kuhisevat basaarit, tasokkaat golfkentät ja pitkät hiekkarannat tarjoavat erinomaisen lomakokemuksen.

Kohteet

Näytä kohteet

Turkki

Turkki on monen golfaajan ykköskohde. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä - ei ainakaan näin edullisesti!

Näytä kohteet