Omalla porukalla Belekin aurinkoon!

Haluatko lähteä marras-tammikuussa omalla porukalla Belekin aurinkoon? Kerää kaveriporukka, ota perheesi tai työkaverisi mukaan ja pyydä meiltä tarjous omasta ryhmästä.

Meiltä saat golfpaketit räätälöitynä toiveidesi mukaan seuraaviin hotelleihin:

► Gloria Golf
► Sueno Golf ja Sueno Deluxe
► Titanic Deluxe

Pakettihinnat sisältävät:

- Finnairin lennot Helsinki-Alanya-Helsinki
- Finnairin koronaturvan lennoille
- Yksityiset lentokenttäkuljetukset
- Majoituksen valitussa hotellissa
- All inclusive ruokailut 
- Toivotun golfpaketin esim. 5 kierrosta/viikko halutuilla kentillä

(Ryhmän koko vähintään 4-6 lähtijää.)

Räätälöimme juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin sopivan matkapaketin. Soita 0300 870 520 tai laita sähköpostia info@ongolf.fi ja palaamme asiaan ehdotuksen kanssa.


Gloria Golf Resort

Lisätietoja:Korkeatasoinen, useista rakennuksista koostuva hotelli on monen Belekin kävijän suosikki. Hotelli on tunnettu hyvästä ja lämminhenkisestä palvelusta.  Laajalla hotellin puutarha-alueella on kaksi uima-allasta ja hotellialueelta johtaa silta uimarannalle. Tyylikkäät oleskelutilat, kaksi buffetravintolaa ja kolme Á la carte -ravintolaa. Hotellin kolme tasokasta golfkenttää sijaitsevat reilun kilometrin päässä ja niille on järjestetty ilmainen kuljetus. Golfpäivän päätteeksi voit vierailla hotellin kylpyläosastolla, jossa on uima-allas, sauna sekä turkkilainen sauna.  Hotellin vastaanoton yhteydessä on golfbägien säilytyshuone. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.


Sueno Hotels Deluxe Belek

Lisätietoja:Belekin alueen uusin hotelli avasi ovensa toukokuussa 2015 ja sijaitsee mukavasti kävelymatkan etäisyydellä Suenon kahdelta golfkentältä. Hotellilta on myös järjestetty ilmainen kuljetus hotellin kentille. Hotellin yleiset tilat ovat ylelliset ja hotelli on panostanut ravintolapalveluihin, joten pääravintolan lisäksi käytössäsi on sesongista riippuen 4-6 tasokasta A'la Carte ravintolaa (kattausmaksu 10 €/hlö). Syys- ja talvikaudella on avoinna Aasialainen, Italialainen, Meksikolainen ja Turkkilainen ravintola. Yleiset tilat ovat hulppeat ja ne on mitoitettu siten, että aina on löydettävissä oma rauhallinen nurkkaus. Hotellin Piano baarissa on tarjolla lounasaikaan tasokkaita voileipiä, leivonnaisia ja muita herkkuja. Hotellilla on yksi Belekin tasokkaimmista kylpyläosastoista, josta löytyy mm. sauna, Turkkilainen sauna ja sisäallas. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa ja suurimmassa osassa huoneita on langaton internetyhteys.


Sueno Hotels Golf Belek

Lisätietoja: Kahden hyvätasoisen golfkentän yhteydessä sijaitseva Sueno tarjoaa golfarille parhaat mahdolliset olosuhteet helppoon golflomailuun. Hotellin yhteydessä on erinomaiset harjoittelualueet. Molemmat kentät starttaavat alle 100 metrin päästä hotellista, joka toimii myös viihtyisänä klubirakennuksena. Kierroksen jälkeen hotellivieraat voivat käyttää maksutonta kylpyläosastoa, jossa on sisäallas, sauna, höyrysauna ja pieni kuntosali. Hotellilla on buffetravintola sekä kaksi á la carte -ravintolaa. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.


Titanic Deluxe

Pinjametsikön katveessa sijaitseva viiden tähden Titanic Deluxe hotelli on osittain remontoitu vuonna 2019. Sen yleiset tilat ja huoneet on sisustettu tasokkaasti ja modernisti. Huoneissa on parkettilattia ja erillinen istuinalue. Hotelli sijaitsee joen vieressä, mutta sillä on myös oma ranta-alue, johon pääsee kävellen, jokiveneellä tai shuttle kuljetuksella hotellilta.

Hotellin palveluihin kuuluu useita ravintoloita, uima-altaita, spa-osasto, kuntosali, ohjattua liikuntaa ja tenniskenttiä. All inclusive on voimassa myös Titanicin golfklubilla. Titanic Deluxe on myös palkittu Green Star merkillä, sillä sen hyvin hoidetulla piha-alueella on tavattavissa yli 109 eri lintulajia, yli 2000 puuta 26 eri lajissa sekä 9 erilaista kasvilajia. Puitteet ovat siis erinomaiset rentouttavalle golflomalle.


Miten matkalla on huomioitu covid-turvatoimet

Turkin koronatilanne on tällä hetkellä sama kuin Suomessa. Valitsemamme yhteistyökumppanit kohteessa ovat myös sitoutuneet noudattamaan turvallisuussuosituksia ja edistämään turvallista matkustusta. Lue alta miksi uskallamme lähettää asiakkaamme Belekiin:

►Turkissa tilanne koronan suhteen on sama kuin Suomessa. Virallisten lukujen mukaan Turkin edellisen 14 päivän tartuntaluku on 79/100 000 henkeä kohden. Suomessa vastaava luku on tällä hetkellä 78/100 000. Voit tarkistaa tilanteen itse WHO:n ylläpitämältä sivustolta tästä linkistä. Maahan saavuttaessa ei vaadita suomalaisilta karanteenia.

► Lennot lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla. Meidän kauttamme ostettuun lentolippuun sisältyy Finnair koronaturva -vakuutus, joka kattaa esimerkiksi koronaan liittyvät sairauskulut sekä lääketieteellisen kotiutuksen 50  000 euroon asti, sisältäen esimerkiksi sairaalahoidon ja lääkärikäynnit. Lisää tietoa koronaturva-vakuutuksesta täältä.

► Hotelli on sitoutunut toiminnassaan edistämään turvallista matkustusta. Olemme käyneet paikan päällä tarkistamassa millaiset turvatoimet ja käytännöt hotellissa on käytössä kontaktittoman ja turvallisen lomailun tueksi. Esimerkiksi huoneiden vastaanotto ja luovutus on suunniteltu tehtäväksi ilman kontaktia, yleiset tilat on järjestetty niin, että turvaväleistä on mahdollista pitää huolta. Hisseissä on maksimissaan 2 henkeä kerralla ja huoneiden siivousta ja desinfiointia on merkittävästi tehostettu. Voit lukea englanniksi lisää hotellin kattavista turvatoimista täältä. Hotellissa on väljää ja vain noin 30 % huoneista on käytössä.

► Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset on järjestetty väljästi ja niin, että bussissa vähintään joka toinen istuin on tyhjä.

Huomioithan, että tämän hetkisen tiedon valossa, kotiin palatessasi sinun tulee jäädä omaehtoiseen 10 päivän karanteeniin. Lentokentällä palatessasi kotiin pääset ilmaiseen koronatestiin. 72 tunnin jälkeen voit käydä omakustanteisesti uudestaan testissä, jolloin negatiivisen tuloksen saatuasi vapaudut karanteenista. Lisätietoa karanteenin lyhentämisestä THL:n sivuilta, johon pääset tästä linkistä.