Tommi Laitto opetusmatka - Torremirona

Costa Brava ja Torremirona 31.3.-7.4.2019
Gironan pohjoispuolella sijaitsevassa Torremironassa tutustut Välimeren vehreään luontoon. Sää on golfarille suosiollinen ja luonto kauneimmillaan. Pelipäivän bogeyt unohtuvat viimeistään silloin, kun illallispöydässä pääsee nauttimaan alueen ruoka- ja viinikulttuurin antimista.

Torremirona on yksi Costa Bravan salaisista helmistä. 90-luvulta espanjalaisten suosiossa ollut TorreMirona on tasokas golfresort. Kenttä on helppo kävellä ja tarjoaa pelinautintoja kauniissa maisemissa. Vahvasti muotoillut viheriöt yhdessä paikoin kapeiden, puiden varjostamien väylien kanssa eivät päästä golfaria kuitenkaan liian helpolla. Pelitaidot joutuvat testiin viimeistään viidennellä väylällä, upealla par-kolmosella, joka lyödään saariviheriölle.

TorreMironassa on mainiot harjoitusalueet ja ykköstiille on matkaa hotellista vain lyhyen lähestymislyönnin verran. Alueella on neljän tähden golfhotellin lisäksi monipuolinen tarjonta harrastusmahdollisuuksia ja hotellista löytyy oma kylpyläalue uima-altaineen. Matkan hintaan sisältyy PGA Pro Tommi Laiton opetuspalvelut.Matkan vetäjänä toimii ja opetuksesta vastaa PGA Pro Tommi Laitto.

Tommi Laitto opetusmatka:
TorreMirona Golf & Spa, buffetaamiaiset ja 5 illallista ruokajuomineen (vesi, viini ja kahvi)
5 green feetä
31.3.-7.4.2019 hinta 1390 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 31.3. Helsinki 17:25 - Barcelona 20:25
Paluu Su 7.4. Barcelona 11:10 - Helsinki 16:00

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 220 €
• Lisämatkatavaran kuljetus koneessa + 40 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
1.4. – 11:36 Torremirona
2.4. – 11:27 Torremirona
4.4. – 11:27 Torremirona
5.4. – 11:18 Torremirona
6.4. – 11:00 Torremirona

Minni & Roope Golf School

 

Meidän tiimillämme on pitkä ja vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Matkakohteiden valinnassa panostamme mielenkiintoisiin kenttiin, hyviin harjoitusolosuhteisiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen. Tavoitteenamme on nimenomaan se, että asiakas viihtyy mukanamme reissussa ja samalla kokee ahaa-elämyksiä ja onnistumisen tunteita golfin parissa.

Opetusmatkoistamme vastaavat golfkoulumme valmentajat Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen. Osassa matkoistamme myös Minni ja Roope ovat mukana, sillä haluamme tuoda kilpapelaajan näkökulmaa opetukseen ja peliin.

Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Matkoillamme keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Pelin kautta opettajamme pystyvät näkemään kehitysalueita pelissäsi, minkä jälkeen harjoittelu on helppoa ja kehitys taattua. Tommi tai Tuomas pelaavat jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää.

Haluamme tarjota matkoillamme innostavan ja välittävän ilmapiirin, jossa golfin oppiminen on mukavaa ja tehokasta. Kaikki on etukäteen mietitty. Harjoittelulle löytyy oma aikansa ja paikkansa sekä tiiajat on varattu. Viikon aikana järjestämme myös leikkimielisiä kisoja ja pelaamme kivoja eri pelimuotoja.Eli eikun vaatteet matkalaukkuun, mailat bägipussiin ja kohti vihreitä nurmia!

Matkamme ovat tarkoitettu kaikille pelaajille pelitasosta ja iästä riippumatta. 

Tervetuloa mukaan kohti aurinkoa & yhden putin griinejä!
 

Espanja | Torremirona
31.3.2019
Portugali | Royal Obidos

Näytä matkat