Tommi Laitto opetusmatka - Teneriffa Golf del Sur

Teneriffa, Golf del Sur 28.1.-4.2.2020

Golf del Sur sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Teneriffan saaren eteläiseltä lentokentältä ja sen alueella on useita tasokkaita hotelleja sekä kaksi saaren golfkentistä; Golf del Sur ja Amarilla.

Matkalla asutaan pienen ja viehättävän Los Abrigosin kalastajakylän kupeessa, josta on lyhyt ajomatka golfkentille. Hotelli Vincci Tenerife Golf sijaitsee kallionkielekkeen reunalla kauniilla paikalla. Aivan hotellin edessä on muutamia ravintoloita ja pieni ostoskatu. Hotellin vierestä pääsee pientä kävelypolkua pitkin läheiseen Los Abrigosin kylään. Vilkkaampaa iltaelämää ja ostoksia sekä kauniita hiekkarantoja löytyy lyhyen matkan päästä Playa de las Americasista, jonne on n. 20 minuutin ajomatka.

Lomaviikon aikana pelataan Golf del Surin ja Amarillan kentät, joista Golf del Surin kentän kolmea 9-reikäistä kenttää yhdistellään eri kombinaatioilla. Amarillan kenttä pelataan kaksi kertaa viikon aikana.

Tommi Laitto opetusmatka:
Vincci Tenerife Golf, buffetaamiaiset ja 4 illallista
5 kierrosta golfia
28.1.-4.2.2020 hinta 1620 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Ti 28.1. Helsinki 10:40 - Teneriffa 15:15
Paluu Ti 4.2. Teneriffa 16:05 - Helsinki 00:20 (+1)

Lisämaksusta:
• Golfbägin kuljetus lennolla + 80 €
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 240 €

Tiiajat:
29.1. Golf del Sur 12:34
30.1. Amarilla Golf 11:00
31.1. Golf del Sur 11:06
2.2. Golf del Sur 11:38
​​​​​​3.2. Amarilla Golf 11:00

M&R Golf School

 

Minni & Roope Golf School
Meidän tiimillämme on pitkä ja vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Matkakohteiden valinnassa panostamme mielenkiintoisiin kenttiin, hyviin harjoitusolosuhteisiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen. Tavoitteenamme on nimenomaan se, että asiakas viihtyy mukanamme reissussa ja samalla kokee ahaa-elämyksiä ja onnistumisen tunteita golfin parissa.

Opetusmatkoistamme vastaavat golfkoulumme valmentajat Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen. Osassa matkoistamme myös Minni ja Roope ovat mukana, sillä haluamme tuoda kilpapelaajan näkökulmaa opetukseen ja peliin.

Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Matkoillamme keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Pelin kautta opettajamme pystyvät näkemään kehitysalueita pelissäsi, minkä jälkeen harjoittelu on helppoa ja kehitys taattua. Tommi tai Tuomas pelaavat jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää.

Haluamme tarjota matkoillamme innostavan ja välittävän ilmapiirin, jossa golfin oppiminen on mukavaa ja tehokasta. Kaikki on etukäteen mietitty. Harjoittelulle löytyy oma aikansa ja paikkansa sekä tiiajat on varattu. Viikon aikana järjestämme myös leikkimielisiä kisoja ja pelaamme kivoja eri pelimuotoja.Eli eikun vaatteet matkalaukkuun, mailat bägipussiin ja kohti vihreitä nurmia!

Matkamme ovat tarkoitettu kaikille pelaajille pelitasosta ja iästä riippumatta. 

Tervetuloa mukaan kohti aurinkoa & yhden putin griinejä!
 

Teneriffa | Golf del Sur
28.1.2020
Tunisia | Hammamet

Näytä matkat