Tommi Laitto opetusmatka - Hammamet

Hammamet, Tunisia 20.3.-27.3.2020

Monastirin lentokentältä hieman yli tunnin matkan päässä Hammametin hotellialueella sijaitseva hyvätasoinen Phenicia-hotelli tarjoaa oivat puitteet golfloman viettoon. Hotelli sijaitsee rannalla ja sitä ympäröi hyvin hoidettu puutarha allasalueineen. 

Hotellissa on pääravintolan lisäksi kaksi á la carte -ravintolaa. Rannalla ja puutarha-alueella on paljon erilaisia aktiviteettejä ja harrastusmahdollisuuksia. Hotellilta on lyhyt shuttle-kuljetus Citruksen golfkentille, jossa Ronald Freamin suunnittelemat kaksi 18 reikäistä kenttää, 9 reikäinen par 3 kenttä sekä erinomaiset harjoitusmahdollisuudet. 

Golfkentät ovat erityyppisiä. Les Oliviers –kentän ysit ovat huomattavan erilaisia. Etuysi kulkee kauniissa ja tasaisessa oliivilehdossa, kun taas takaysi kiemurtelee helposti kuljettavien kukkuloiden rinteillä. Citruksen toinen 18 reikäinen kenttä La Foret on puolestaan hieman haastavampi, mutta mielenkiintoinen. Mäkisemmässä maastossa alusta loppuun kulkeva kenttä on maisemiltaan vaikuttava ja tarjoaa pelaajilleen myös mietittävää. Kentät ovat olleet viime vuosina erinomaisessa kunnossa. 

Tommi Laitto opetusmatka:
Sentido Phenicia, puolihoito
Unlimited golfin Citruksen kahdella kentällä 
20.3.-27.3.2020 hinta 1270 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Pe 20.3. Helsinki 21:20 - Monastir 00:35 (+1)
Paluu Pe 27.3. Monastir 15:00 - Helsinki 20:20

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 70 €
• Huone osittaisella merinäköalalla + 70 €/hlö 

Alustavat tiiajat:
21.3. Les Oliviers 11:58
22.3. La Foret 11:58
23.3. Les Oliviers 11:58
24.3. La Foret 11:58
​​​​​​25.3. Les Oliviers 11:58
26.3. La Foret 11:58

M&R Golf School

 

Minni & Roope Golf School
Meidän tiimillämme on pitkä ja vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Matkakohteiden valinnassa panostamme mielenkiintoisiin kenttiin, hyviin harjoitusolosuhteisiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen. Tavoitteenamme on nimenomaan se, että asiakas viihtyy mukanamme reissussa ja samalla kokee ahaa-elämyksiä ja onnistumisen tunteita golfin parissa.

Opetusmatkoistamme vastaavat golfkoulumme valmentajat Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen. Osassa matkoistamme myös Minni ja Roope ovat mukana, sillä haluamme tuoda kilpapelaajan näkökulmaa opetukseen ja peliin.

Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Matkoillamme keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Pelin kautta opettajamme pystyvät näkemään kehitysalueita pelissäsi, minkä jälkeen harjoittelu on helppoa ja kehitys taattua. Tommi tai Tuomas pelaavat jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää.

Haluamme tarjota matkoillamme innostavan ja välittävän ilmapiirin, jossa golfin oppiminen on mukavaa ja tehokasta. Kaikki on etukäteen mietitty. Harjoittelulle löytyy oma aikansa ja paikkansa sekä tiiajat on varattu. Viikon aikana järjestämme myös leikkimielisiä kisoja ja pelaamme kivoja eri pelimuotoja.Eli eikun vaatteet matkalaukkuun, mailat bägipussiin ja kohti vihreitä nurmia!

Matkamme ovat tarkoitettu kaikille pelaajille pelitasosta ja iästä riippumatta. 

Tervetuloa mukaan kohti aurinkoa & yhden putin griinejä!
 

Tunisia | Hammamet
20.3.2020

Näytä matkat