TEHOSTARTTI peli- ja opetusmatka - Torremirona

Costa Brava ja Torremirona 28.3.-4.4.2020
Tehostartti on ainutlaatuinen golfmatkakonsepti, jossa golfopetuksesta vastaavat huippuvalmentajat. Ensimmäinen Tehostartti-golfmatka järjestettiin PGA Catalunyaan Espanjaan keväällä 2015, jonka jälkeen matka on järjestetty vuosittain Heini Haapalan, Ari Savolaisen, Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen johdolla. Golfmatkamme ja -tapahtumamme ovat saaneet huippupalautteen kerta toisensa perään. Lähde mukaamme kehittämään golftaitojasi kokonaisvaltaisesti rennon ja osaavan valmentajajoukon kanssa.

Gironan pohjoispuolella sijaitsevassa Torremirona on yksi Costa Bravan salaisista helmistä. Täällä pääset tutustumaan Välimeren vehreään luontoon. Kenttä on helppo kävellä ja tarjoaa pelinautintoja kauniissa maisemissa. Vahvasti muotoillut viheriöt yhdessä paikoin kapeiden, puiden varjostamien väylien kanssa eivät päästä golfaria kuitenkaan liian helpolla. Pelitaidot joutuvat testiin viimeistään viidennellä väylällä, upealla par-kolmosella, joka lyödään saariviheriölle.

TorreMironassa on mainiot harjoitusalueet ja ykköstiille on matkaa hotellista vain lyhyen lähestymislyönnin verran. Matkan hintaan sisältyy viisi kierrosta golfia, neljä illallista ruokajuomineen (vesi, viini ja kahvi) ja Jeah Golf Schoolin opetus pelipäivinä. Matkan vetäjinä toimivat ja opetuksesta vastaavat PGA Prot Heini Haapala, Ari Savolainen, Henrikki Tolonen ja Petri Parviainen. Vapaapäivänä on mahdollisuus pelata omatoiminen kierros tai osallistua viintila & Dali museo retkelle.

TEHOSTARTTI peli- ja opetusmatka:
TorreMirona Golf & Spa, buffetaamiaiset ja 4 illallista ruokajuomineen (vesi, viini ja kahvi)
5 green feetä
28.3.-4.4.2020 hinta 1495 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 28.3. Helsinki 17:25 - Barcelona 20:25
Paluu La 4.4. Barcelona 11:05 - Helsinki 16:00

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 175 €
• Lisämatkatavaran kuljetus koneessa + 50 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
29.3. – 11:30 Torremirona
30.3. – 11:30 Torremirona
31.3. – 11:30 Torremirona
2.4. – 11:30 Torremirona
3.4. – 11:30 Torremirona

Jeah Golfkoulut

Jeah Golfkoulut toimii Tuusulan Golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmin sisäharjoitushallissa. Kokeneet ja koulutetut opettajamme järjestävät peli- ja opetusmatkoja talven aikana.

Matkoillamme harjoitellaan monipuolisemmin ja intensiivisemmin kuin yksittäisellä kurssilla. Kehityt lajin kaikilla osa-alueilla päivittäisten treenien avulla - peliopetusta unohtamatta. Matkakohteiden valinnassa panostamme hyviin harjoitusolosuhteisiin, mielenkiintoisiin kenttiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen.

Opetusmatkojemme ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin henkilökohtaiseen oeptukseen jää enemmän aikaa. Suositulla Tehostartti -golfmatkallamme mukana on jopa 4 eri osa-alueen huippuvalmentajaa.

Tervetuloa golfmatkoillemme kehittymään golfissa kanssamme!

Opettajamme: Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä vierailevien PGA ammattilaisten kanssa
Tehostartti-opettajat: Heini Haapala, Ari Savolainen, Henrikki Tolonen ja Petri Parviainen

www.jeahgolf.com

Espanja | Torremirona
28.3.2020
Espanja | La Sella
Tsekki | Konopiště
Turkki | Belek Sueno Golf

Näytä matkat