Petri Parviaisen opetusmatka - Itävalta

Diamond Golf, Itävalta 2.5.-5.5.2019

Lähde Petri Parviaisen opetusmatkalle uudelle kiehtovalle ja nousevalle viini- ja golfalueelle – Itävaltaan. Golflomalla pääset kokemaan huippuluokan golfia Itävallan arvostetuimman viinialueen kentillä. Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nauttitaan Itävallan huikeasta luonnosta.

Diamond Golf sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Wienistä ja lentokentästä. Golfkeskuksessa on järjestetty Euroopan Tourin osakilpailun jo vuodesta 2010 alkaen The Diamond -kisakentällä. Matkalla pelataan myös erinomainen Adamstalin kenttä, jonka maisemat ovat huikeat. Adamstalin kenttä jää varmasti kaikkien mieleen yhtenä näyttävimmistä kentistä mitä olet pelannut.

Diamond Country Clubin vuonna 2015 avattu hotelli sijaitsee kentän yhteydessä. Golfkeskuksesta löytyy myös kaksi erihenkistä ravintolaa. Hotelli ja golfklubi on viehättävä yhdistelmä vanhaa kartanoa ja uudempia hotellirakennuksia. Matkan hintaan kuuluu neljä kierrosta golfia ja PGA Pro Petri Parviaisen golfopetus.

Petri Parviaisen opetusmatka:
Diamond Golf, buffetaamiainen ja 3 illallista
4 green feetä
2.5.-5.5.2019 hinta 1240 €/4 päivää

Lentoaikataulu:
Lähtö to 2.5. Helsinki 08:30 - Wien 09:55
Paluu su 5.5. Wien 19:15 - Helsinki 22:35

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 140 €
• Lisämatkatavara lennolla + 40 € meno-paluu

Alustavat tiiajat:
2.5. Diamond klo 13:00
3.5. Diamond klo 11:00
4.5. Adamstal klo 11:00
5.5. Diamond klo 09:00

Petri Parviainen

 

Olen Golfvalmentaja Jyväskylästä. Golf vei mukaan jo vuonna 1984 ja Suomen PGA:n jäsenenä olen ollut vuodesta 2003. Toimin päävalmentajana Laukaan Peurunkagolfissa.

Olen yksi Euroopan 13:sta Senior-tason AimPoint-puttivalmentajista. Puttivalmennus on vienyt minut mm. Ruotsiin, Viroon, Dubaihin ja Qatariin valmentamaan pelaajia. Toimin myös ohjaaja- ja valmentajakouluttajana Suomen Golfiitossa.

Valmennan pelaajia aloittelijoista junioreiden kautta aina ammattilaispelaajiin saakka. Opetuksen tavoitteena on saada jokaiselle pelaajalle oma, toimiva ja toistettava tapa lyödä palloa. Yhtä mallia ei ole, kuten ei ole yhdenlaista ihmistäkään. Lisäksi opittu tekeminen on pystyttävä siirtämään kentälle pelaamiseen.

Olen tehnyt matkoja 10 vuotta mm. Turkkiin, Portugaliin, Italiaan ja Espanjaan. Matkoillani on aina ohjattuja harjoituksia ennen tai jälkeen kierroksen ja tämän lisäksi yksityisopetusta sitä haluaville. Yhteisissä harjoituksissa käydään viikon aikana kaikki pelin osa-alueet läpi. Ryhmät matkoilla ovat sen kokoisia että viikon aikana pelaan jokaisen kanssa samassa ryhmässä kentällä.

Tervetuloa mukaan matkoille!

Arabiemiraatit | Ras al Khaimah
Itävalta | Wien
2.5.2019

Näytä matkat