Peten & Hankin opetusmatka - Pula Golf, Mallorca

Cala Millorin alueella sijaitsevassa Pula Golf Resortissa voit rentoutua golfin ohella kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Pieni, mutta idyllinen hotelli ja klubitalo sijaitsevat 1500-luvun kauniissa linnassa. Resortissa on kuitenkin kaikki nykyajan mukavuudet kuten esim. kylpylä, jossa mm. lämmitetty uima-allas, jacuzzi, sauna ja höyrysauna. 

Pula Golfin golfkenttä sijaitsee resortin yhteydessä. Jose Maria Olazabalin uudelleen suunnitteleman kentän väylät ovat pääasiassa tasaisia muutaman lammen sekä ojien tuodessa sopivasti haasteita peliin. Kenttä on myös vaihtelva, joten kahta samanlaista väylää ei tule vastaan. Pula Golfissa on erinomaiset harjoittelualueet, joihin kuuluu mm. osittain katettu kaksitasoinen range sekä lähipelialue.

Kierroksen jälkeen voit nauttia espanjalaisen ja mallorcalaisen keittiön antimista tyylikkäässä rustiikkisessa klubin ravintolassa tai nauttia virvokkeita näyttävissä golfkenttämaisemissa. Matkan hintaan kuuluu aamiaiset, viisi illallista ja unlimited golf Pula Golfin kentällä sekä PGA Proiden Petri Parviaisen ja Henrikki Tolosen golfopetus (opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan). 

Peten ja Hankin opetusmatka:
Pula Golf Resort, buffetaamiaiset ja 5 illallista
Unlimited golf Pula Golf
14.3.-21.3.2020 hinta 1490 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 14.3. Helsinki 15:10 - Mallorca 18:10
Paluu La 21.3. Mallorca 18:55 - Helsinki 23:55

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 280 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 80 € meno-paluu

Tiiajat:
15.3. – 12:06 Pula Golf
16.3. – 13:00 Pula Golf
17.3. – 13:00 Pula Golf
19.3. – 12:15 Pula Golf
20.3. – 13:00 Pula Golf

Petri Parviainen

 

Olen Golfvalmentaja Jyväskylästä. Golf vei mukaan jo vuonna 1984 ja Suomen PGA:n jäsenenä olen ollut vuodesta 2003. Toimin päävalmentajana Laukaan Peurunkagolfissa.

Olen yksi Euroopan 13:sta Senior-tason AimPoint-puttivalmentajista. Puttivalmennus on vienyt minut mm. Ruotsiin, Viroon, Dubaihin ja Qatariin valmentamaan pelaajia. Toimin myös ohjaaja- ja valmentajakouluttajana Suomen Golfiitossa.

Valmennan pelaajia aloittelijoista junioreiden kautta aina ammattilaispelaajiin saakka. Opetuksen tavoitteena on saada jokaiselle pelaajalle oma, toimiva ja toistettava tapa lyödä palloa. Yhtä mallia ei ole, kuten ei ole yhdenlaista ihmistäkään. Lisäksi opittu tekeminen on pystyttävä siirtämään kentälle pelaamiseen.

Olen tehnyt matkoja 10 vuotta mm. Turkkiin, Portugaliin, Italiaan ja Espanjaan. Matkoillani on aina ohjattuja harjoituksia ennen tai jälkeen kierroksen ja tämän lisäksi yksityisopetusta sitä haluaville. Yhteisissä harjoituksissa käydään viikon aikana kaikki pelin osa-alueet läpi. Ryhmät matkoilla ovat sen kokoisia että viikon aikana pelaan jokaisen kanssa samassa ryhmässä kentällä.

Tervetuloa mukaan matkoille!

Espanja | Mallorca
14.3.2020

Näytä matkat