Pego Golf School opetusmatka - Praia D'El Rey

Praia D’El Rey, la 11.4. - la 18.4.2020

Portugalin rannikolla Lissabonista pohjoiseen sijaitseva, yksi Euroopan parhaista golfkeskuksista, Praia D’El Rey tarjoaa asiakkailleen mahtavia golfelämyksiä perinteisessä portugalilaisessa ympäristössä.

Jylhät ja kauniit maisemat sekä upeat ja huippukuntoiset golfkentät, joiden väylät kiertelevät rantadyynien ja mäntymetsiköiden välissä luovat vaikuttavat puitteet golfmatkalle. Hyvätasoinen hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla Praia D’El Reyn golfkentän kupeessa. Avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet, joissa on parveke tai terassi. Huoneista on näkymät puutarhaan tai golfkentälle. Spa-osastolla on sisäallas, sauna, kuntosali ja hoitoja.

Viikon aikana pelataan kolme kierrosta Praia D'El Reyn kentällä sekä kerran alueen uusin kenttä West Cliffs. Matkan aikana pelataan myös Severiano Ballesteroksen suunnittelema vuonna 2012 avattu erinomainen nykyaikaista kenttäsuunnittelua edustava Royal Obidos -kenttä, jossa kaikki väylään liittyvät elementit on nähtävissä tiipaikalta. Lisäksi neljänä päivänä on golfopetusta Pego Golf School PGA Pron Juha-Pekka Peltomäen opeissa.

Pego Golf School opetusmatka:
Praia D'El Rey, buffetaamiainen ja 3 illallista
5 green feetä
11.4.-18.4.2020 hinta 1595 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 11.4. Helsinki 18:20 - Lissabon 21:10
Paluu La 18.4. Lissabon 07:20 - Helsinki 14:00

   

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 240 €
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
12.4. – 12:40 Praia D'El Rey
13.4. – 12:48 Royal Obidos
14.4. – 12:40 Praia D'El Rey
16.4. – 12:40 Praia D'El Rey
17.4. – 12:20 West Cliffs

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Tunisia | Hammamet
Portugali | Praia D'El Rey
11.4.2020

Näytä matkat