Pego Golf School opetusmatka - Praia D'El Rey

Praia D’El Rey, 31.3.-6.4.2019

Portugalin rannikolla Lissabonista pohjoiseen sijaitseva, yksi Euroopan parhaista golfkeskuksista, Praia D’El Rey tarjoaa asiakkailleen mahtavia golfelämyksiä perinteisessä portugalilaisessa ympäristössä.

Jylhät ja kauniit maisemat sekä upeat ja huippukuntoiset golfkentät, joiden väylät kiertelevät rantadyynien ja mäntymetsiköiden välissä luovat vaikuttavat puitteet golfmatkalle. Hyvätasoinen hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla Praia D’El Reyn golfkentän kupeessa. Avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet, joissa on parveke tai terassi. Huoneista on näkymät puutarhaan tai golfkentälle. Spa-osastolla on sisäallas, sauna, kuntosali ja hoitoja.

Matkalla pelataan kuusi kierrosta golfia kolmella eri kentällä; Praia D'El Rey, Royal Obidos ja uunituore West Cliffs. Lisäksi viitenä päivänä golfopetus Pego Golf School PGA Proiden johdolla. Matkan vetäjänä toimivat ja opetuksesta vastaavat Jyry-Jussi Peltomäki ja Toni Karjalainen*.

*Opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan.

Pego Golf School opetusmatka:
Praia D'El Rey, buffetaamiainen ja 2 illallista
6 green feetä
31.3.-6.4.2019 hinta 1695 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 31.3. Helsinki 06:35 - Lissabon 09:30
Paluu La 6.4. Lissabon 23:15 - Helsinki 05:50 (+1)

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 230/310 €
• Huone osittaisella merinäköalalla + 70 €/hlö

Alustavat tiiajat:
1.4. – 12:40 Praia D'El Rey
2.4. – 13:06 Royal Obidos
3.4. – 13:40 Praia D'El Rey
4.4. – 09:00 West Cliffs
5.4. – 13:30 Praia D'El Rey
6.4. – 08:40 West Cliffs

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Turkki | Belek Sueno Deluxe
Turkki | Belek Sueno Deluxe
Kiina | Mission Hills
Portugali | Praia D'El Rey
31.3.2019

Näytä matkat