Pego Golf School opetusmatka - Mission Hills Kiina

Mission Hills 23.2.-6.3.2019

Lähde mukaan ainutlaatuiselle elämysmatkalle Mission Hillsiin. Kiinassa golfaria odottaa maailman suurin golfkeskus 12 upealla golfkentällään ja peräti 216 reiällään. Kaikki kentät ovat erilaisia ja niiden suunnittelussa on ollut mukana golfmaailman tunnetuimpia nimiä. Kentät ovat huippulokkaa ja ne ovat aina erinomaisessa kunnossa. Matkan aikana pelaamme 7 kierrosta alueen eri kentillä ja mukana on myös World Cupista tutut World Cup Course sekä The Olazabal Course. Mission Hillsin 8 päivän päätteeksi vietetään vielä kaksi yötä Hongkongissa, yhdessä maailman sykkivimmistä ja tyylikkäimmistä metropoleista.

Mission Hills Dongguan Resortista on kävelymatka golfklubille, jossa on viisi kenttää sekä huippukuntoiset ja monipuoliset harjoittelualueet. Matkan hintaan sisältyy golfkentillä caddiet ja golfautot. Mission Hillsin golfhotellit ja klubit ovat jo kokemus. Kaikki löytyy läheltä ja palvelu on erinomaista. Hotellissa on mm. isot ulko- ja sisäuima-altaat sekä Aasian suurin spa. Keskuksissa on monia erilaisia makuelämyksiä tarjoavia ravintoiloita ja kauppoja.

Matkan päätteeksi siirrytään läheiseen Hongkongiin, jossa asutaan tasokkaasti keskustahotellissa, kävelymatkan päässä parhaista ostoskaduista.
Matkan hintaan sisältyy seitsemän green feetä sekä Pego Golf Schoolin 2 tunnin opetus pelipäivinä. Matkan opetuksesta vastaa: Juha-Pekka Peltomäki.

HUOM! Kiinaan matkustaessa tarvitset viisumin. Viisumi haetaan 2-6 viikkoa ennen matkallelähtöä. Viisumi kuuluu matkan hintaan ja se haetaan solovisa.fi palvelun kautta. OnGolf lähettää kaikille matkalle osallistuville tiedon, kun viisumi on haettavissa solovisan sivujen kautta.

Pego Golf School opetusmatka:
Mission Hills, buffetaamiainen ja 2 illallista
7 green feetä
23.2.-6.3.2019 hinta 3590 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 23.2. Helsinki 16:55 - Hongkong 08:40 (+1)
Paluu Ke 6.3. Hongkong 10:25 - Helsinki 15:05

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 545 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 120 €

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Turkki | Belek Sueno Deluxe
Turkki | Belek Sueno Deluxe
Kiina | Mission Hills
23.2.2019
Portugali | Praia D'El Rey

Näytä matkat