Pego Golf School opetusmatka - Hammamet

Hammamet, Tunisia 27.3.-3.4.2020

Monastirin lentokentältä hieman yli tunnin matkan päässä Hammametin hotellialueella sijaitseva hyvätasoinen Phenicia-hotelli tarjoaa oivat puitteet golfloman viettoon. Hotelli sijaitsee rannalla ja sitä ympäröi hyvin hoidettu puutarha allasalueineen. 

Hotellissa on pääravintolan lisäksi kaksi á la carte -ravintolaa. Rannalla ja puutarha-alueella on paljon erilaisia aktiviteettejä ja harrastusmahdollisuuksia. Hotellilta on lyhyt shuttle-kuljetus Citruksen golfkentille, jossa Ronald Freamin suunnittelemat kaksi 18 reikäistä kenttää, 9 reikäinen par 3 kenttä sekä erinomaiset harjoitusmahdollisuudet. 

Golfkentät ovat erityyppisiä. Les Oliviers –kentän ysit ovat huomattavan erilaisia. Etuysi kulkee kauniissa ja tasaisessa oliivilehdossa, kun taas takaysi kiemurtelee helposti kuljettavien kukkuloiden rinteillä. Citruksen toinen 18 reikäinen kenttä La Foret on puolestaan hieman haastavampi, mutta mielenkiintoinen. Mäkisemmässä maastossa alusta loppuun kulkeva kenttä on maisemiltaan vaikuttava ja tarjoaa pelaajilleen myös mietittävää. Kentät ovat olleet viime vuosina erinomaisessa kunnossa. Matkan opetuksesta vastaa PGA Pro Toni Karjalainen

Pego Golf School opetusmatka:
Sentido Phenicia, puolihoito
Unlimited golfin Citruksen kahdella kentällä 
27.3.-3.4.2020 hinta 1270 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Pe 27.3. Helsinki 21:20 - Monastir 00:35 (+1)
Paluu Pe 3.4. Monastir 15:00 - Helsinki 21:20

       

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 70 €
• Huone osittaisella merinäköalalla + 70 €/hlö 

Alustavat tiiajat:
28.3. Les Oliviers 11:58
29.3. La Foret 11:58
30.3. Les Oliviers 11:58
31.3. Les Oliviers 11:58
​​​​​​1.4. La Foret 11:58
2.4. Les Oliviers 11:58

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Tunisia | Hammamet
27.3.2020
Portugali | Praia D'El Rey

Näytä matkat