Pego Golf School opetusmatka - Belek, Sueno Golf

Sueno Golf 16.2.-23.2.2020

Belek on synonyymi erinomaisille golfkentille ja laadukkaille hotelleille. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä - ei ainakaan näin edullisesti! Hiihtoloman aikaan Belekissä aurinko paistaa mutta lämpötila ei nouse liian kuumaksi.

Sueno Golf hotelli on ainutlaatuinen paikka koko Belekissä, hotelli sijaitsee kahden tasokkaan golfkentän yhteydessä ja kenttien ykköstiille on matkaa vain kevyen wedgen verran. Suenon toinen rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee myös kävelymatkan päässä ja sen loistoluokan kaikki palvelut ovat myös Sueno Golf hotellin vieraiden käytettävissä. All inclusive on voimassa myös golfklubilla. Sueno Golf Club koostuu kahdesta erilaisesta kentästä. Dunes on mukava klubikenttä, jossa on kuitenkin riittävästi luonnetta. Pines on haastavampi, ja sille on ominaista vahvasti muotoillut väylät sekä hyvin suojatut viheriöt. Jokainen 9- ja 18-väylä palaa suoraan hotellin upean terassin eteen.

Matkan hintaa kuuluu all inclusive ja unlimited golf Suenon kentillä sekä Pego Golf Schoolin golfopetus viitenä päivänä. Teeajat on varattu etukäteen viidelle päivälle ja lisäkierrokset voi varata paikan päällä kenttien varaustilanteen mukaan. Matkan opetuksesta vastaavat PGA Prot Jyry-Jussi Peltomäki ja Toni Karjalainen (opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan).

Pego Golf Schoolin opetusmatka:
Sueno Golf, all inclusive
Unlimited golf (kenttien varaustilanteen mukaan)
16.2.-23.2.2020 hinta 1495 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 16.2. Helsinki 07:55 - Antalya 12:45
Paluu Su 23.2. Antalya 13:55 - Helsinki 16:25

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 120 €
• Seniorhuone + 60 €/hlö
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 €

Alustavat tiiajat:
17.2. – 10:51 Pines
19.2. – 13:15 Pines
20.2. – 13:42 Dunes
21.2. – 10:33 Dunes
22.2. – 08:00 Pines

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Turkki | Belek Sueno Golf
16.2.2020
Tunisia | Hammamet
Portugali | Praia D'El Rey

Näytä matkat