Pego Golf School hiihtoloman opetusmatka - Belek, Sueno Deluxe

Sueno Deluxe 16.2.-23.2.2019

Belek tunnetaan välimeren parhaana golfkohteena, kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Alueen uusinpiin ja parhaimistoon kuuluva viiden tähden Sueno Deluxe -hotelli sijaitsee omalla rannalla ja sillä on laajat uima-allasalueet. Hotellilla on mahtava seisova pöytä, maittava food court lounasalue sekä oma vesipuisto. Myös hotellin kylpyläosasto kuuluu ehdottomasti Belekin parhaimmistoon.

Golfklubi sijaitsee kävelymatkan päässä, mutta sinne on järjestetty myös kuljetus. Suenolla on kaksi maailmanluokan kenttää Dunes ja Pines. Pinesin on hyvätasoinen championship -kenttä, jonka monet lähestymiset lyödään hyvin suojatuille viheriöille. Dunesin kenttä on puolestaan leppoisampi kokonaisuus ja miellyttävä klubikenttä. Kenttien erikoisuutena on väylien links-tyyppinen aaltomainen muotoilu, tasaista kohtaa on vaikea löytää.

Matkan hintaa kuuluu tasokas all inclusive ja unlimited golf Suenon kentillä sekä Pego Golf Schoolin golfopetus viitenä päivänä.

Matkan opetuksesta vastaavat: Jyry-Jussi Peltomäki ja Toni Karjalainen (opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan).

Pego Golf School opetusmatka:
Sueno Deluxe
, all inclusive
Unlimited golf Suenon kentillä
16.2.-23.2.2018 hinta 1650 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 16.2. Helsinki 07:50 - Gazipasa 12:35
Paluu La 23.2. Gazipasa 12:30 - Helsinki 16:15

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 140 €
• Huone osittaisella merinäköalalla + 50 €/hlö
• Lisämatkatavara lennolla + 40 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
17.2. – 11:36 Pines
18.2. – 11:36 Pines
20.2. – 11:27 Dunes
21.2. – 11:36 Pines
22.2. – 11:54 Dunes

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Turkki | Belek Sueno Deluxe
Turkki | Belek Sueno Deluxe
16.2.2019
Kiina | Mission Hills

Näytä matkat