MINI-TEHOSTARTTI peli- ja opetusmatka - Konopiště

Konopiště, Tsekki su 19.4. - to 23.4.2020

Tšekin Konopištěeseen golfresorttiin päästään lyhyellä lennolla Prahaan ja vajaan tunnin bussimatkalla viehättäviin maalaismaisemiin. Tämä Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde tarjoaa hyvätasoista golfia tunnelmallisissa maisemissa. Kentän pohjana on ikivanha maatila, jonka juuret juontavat 1100–luvulle. Maisema on kaunis ja huokuu vanhoja europpalaisia kulttuuriperinteitä. Resortalue koostuu päärakennuksesta, joka toimii myös klubitalona ja muutamista hotellin sivurakennuksista sekä erillisestä Spa & Wellness -keskuksesta.

Konopištěessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman d’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi löytyy 9-reikäinen harjoituskenttä. Molemmat 18-reikäiset maisemalliset kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä. Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus.

Mini-Tehostartti peli- ja opetusmatkalla vetäjinä toimivat PGA Prot Heini Haapala ja Henrikki Tolonen. Hintaan sisältyy viisi kierrosta golfia hotellin kahdelle kentälle ja 3 x 1,5 tunnin opetus 6-8-henkilön ryhmissä. Yhtenä iltana teemme vierailun läheisen Velkopopovickyn panimolle, jossa pääsemme nauttimaan tšekkiläisestä olutosaamisesta. Panimovierailun jälkeen ruokailemme paikallisessa panimoravintolassa omakustanteisesti.

MINI-TEHOSTARTTI peli- ja opetusmatka opetusmatka:
Konopiště, buffetaamiainen ja 2 illallista
5 green feetä
19.4.-23.4.2020 hinta 1190 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 19.4. Helsinki 9:40 - Praha 10:50
Paluu To 23.4. Praha 19:30 - Helsinki 22:35

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 90 €
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
19.4. Radecký klo 13:33
20.4. d´Este klo 11:45
21.4. Radecký klo 11:45
22.4. d´Este klo 9:57
23.4. Radecký klo 8:36

Jeah Golfkoulut

Jeah Golfkoulut toimii Tuusulan Golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmin sisäharjoitushallissa. Kokeneet ja koulutetut opettajamme järjestävät peli- ja opetusmatkoja talven aikana.

Matkoillamme harjoitellaan monipuolisemmin ja intensiivisemmin kuin yksittäisellä kurssilla. Kehityt lajin kaikilla osa-alueilla päivittäisten treenien avulla - peliopetusta unohtamatta. Matkakohteiden valinnassa panostamme hyviin harjoitusolosuhteisiin, mielenkiintoisiin kenttiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen.

Opetusmatkojemme ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin henkilökohtaiseen oeptukseen jää enemmän aikaa. Suositulla Tehostartti -golfmatkallamme mukana on jopa 4 eri osa-alueen huippuvalmentajaa.

Tervetuloa golfmatkoillemme kehittymään golfissa kanssamme!

Opettajamme: Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä vierailevien PGA ammattilaisten kanssa
Tehostartti-opettajat: Heini Haapala, Ari Savolainen, Henrikki Tolonen ja Petri Parviainen

www.jeahgolf.com

Espanja | Torremirona
Espanja | La Sella
Tsekki | Konopiště
19.4.2020
Turkki | Belek Sueno Golf

Näytä matkat