Mika Piltzin opetusmatka - PGA Catalunya

PGA Catalunya 6.4.-13.4.2019
Barcelonan pohjoispuolella sijaitsee Espanjan golfin huippukohde PGA Catalunya. Mika Piltzin opetusmatkalla voit majoittua joko hulppeassa viiden tähden resort hotelli Camiralissa tai idyllisessä vuonna 2018 valmistunessa La Vida hotellissa, jonka tähtiluokitus on 4-.

La Vidassa on pienet huoneet, jotka on sisustettu moderniin industrial-tyyliin. Hotellin alakerrassa on oma ravintola, jossa aamiainen tarjoillaan ja joka toimii iltaisin à la carte ravintolana. Hotellin edustalla on myös oma uima-allas, jossa voi käydä kierroksen jälkeen virkistäytymässä. Hotelli Camiral on puolestaan remontoitu täysin vuonna 2016. Hotellin huoneet ja yleiset tilat on sisustettu klassisen tyylikkäästi. Hotellin kaikista 149 huoneesta on näkymät golfkentälle tai puutarha-alueelle. Pihalla on uima-allas ja auringonottotilat. Hotellissa on myös tasokas wellness-alue, jossa on uima-allas, saunat, kuntosali, hierontaa ja erilaisia hoitoja.

PGA Catalunya resortin alueelta löytyy kaksi upeaa golfkenttää. Espanjan golfkentistä ykköseksi rankattu Stadium Course on valittu maailman sadan parhaan kentän parhaimmistoon. Euroopan mantereen kentistä se on sijaluvulla 3. Stadium Course on tiukka championship-tason kenttä, jolla on pelattu monta kovaa kansainvälistä kisaa, mm. European Tourin viimeinen karsinta. Tour Course on kentistä uudempi ja leppoisampi tarjoten silti riittävästi haastetta pelaajille. Maisemiltaan se on vähintäänkin yhtä vaikuttava kuin maan ykköskenttä.

Mika Piltzin opetusmatka:
PGA Catalunya, buffetaamiaiset ja 2 illallista
5 green feetä
6.4.-13.4.2019 
Hinnat:
1650 € Hotel La Vida ****-
1880 € Hotel Camiral *****

Tälle matkalle tasoitusraja on 30.

Lentoaikataulu:
Lähtö La 6.4. Helsinki 17:25 - Barcelona 20:25
Paluu La 13.4. Barcelona 10:15 - Helsinki 15:05

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa La Vida + 290 € ja 480 € Camiral
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 40 € meno-paluu
• Jaettu golfauto kierroksille + 100 €

Alustavat tiiajat:
7.4. – 13:00 Tour Course
8.4. – 13:00 Stadium Course
9.4. – 13:00 Tour Course
11.4. – 13:00 Stadium Course
12.4. – 13:00 Tour Course

Mika Piltz

 

Mika Piltz kuuluu suomalaisen ammattilaisgolfin pioneereihin ja on maamme ensimmäisiä Euroopan Tourin pelaajia. Pelaajauransa jälkeen Piltz on keskittynyt valmentamiseen ja noussut maamme arvostetuimpien golfopettajien ja valmentajien joukkoon. Kilpaurallaan Mika voitti enemmän kotimaisia kilpailuja kuin kukaan muu, mm. seitsemän PGA-mestaruutta ja kaikkiaan 50 ykkössijaa.

Toimin tällä hetkellä prona Tapiola Golfissa, jossa opetan päivittäin kaiken tasoisia pelaajia aina junnuista senioreihin. Klubipelaajien opettamisen lisäksi valmennan suomalaisia kärkiammattilaisia ja toimin Selänne & Piltz Golf Academyn head prona. Akatemiamme on toiminut vuodesta 2016 ja harjoitusryhmässä on mukana monia maajoukkuepelaajia.

Opetusmatkani ovat useasti suuntautuneet Katalonian suunnalle, josta onkin tullut oma suosikkikohteeni. Loistavien kenttien lisäksi alueen ruokakulttuuri on hieno, joten ryhmät viihtyvät varmasti hyvin myös illanvietoissa.

Matkoillani käyn läpi päivittäisissä harjoituksissa golfsvingiä kokonaisvaltaisesti. Lähipeliä ja puttaamista ei unohdeta ja hyvillä opeilla voi matkan aikana ottaa suuriakin kehitysaskeleita omaan peliin. Oppimisen kannalta tärkeää on itse pelitilanteet kentällä, joten kierrän matkan aikana kaikkien asiakkaiden kanssa vähintään yhdeksän reikää.

Turkki | Belek The Dome
Espanja | PGA Catalunya
6.4.2019

Näytä matkat