Mika Piltzin opetusmatka - Belek, Kempinski The Dome

Kempinski The Dome hotelli kuuluu Belekin parhaimmistoon ja se sijaitsee rannalla sekä Sultan ja Pashan golfkenttien kupeessa. Hotelli on rakennettu asiakasmäärään nähden väljästi, joten tunnelma hotellilla on erittäin rauhallinen. Hotelli on tunnettu hyvästä palvelusta ja hotellin all inclusive on myös erinomainen.

Hotellin yhteydessä sijaitsevat kentät keräävät kiitosta ja ovat vuodesta toiseen huippukuntoisia. Pasha kenttä on leppoisa ja kypsään ikään ennättänyt puistokenttä, kun taas PGA Sultan on täysiverinen kisakenttä. Puistomaisen vehreät kentät ovat pelillisesti antoisia ja vaihtelevia. Maasto on melko tasaista, mutta väylät ovat muodokkaita ja useat vesiesteet tuovat haastetta peliin.

Mika Piltzin opetusmatkalla käydään läpi päivittäisissä harjoituksissa golfsvingiä kokonaisvaltaisesti. Lähipeliä ja puttaamista ei unohdeta ja hyvillä opeilla voi matkan aikana ottaa suuriakin kehitysaskeleita omaan peliin. Oppimisen kannalta tärkeää on itse pelitilanteet kentällä, joten Mika kiertää matkan aikana kaikkien asiakkaiden kanssa vähintään yhdeksän reikää.

Mika Piltzin opetusmatka:
Kempinski The Dome, all inclusive
5 green feetä
2.3.-9.3.2019 hinta 1695 €

Tälle matkalle tasoitusraja on 30.

Lentoaikataulu:
Lähtö La 2.3. Helsinki 07:50 - Gazipasa 12:35
Paluu La 9.3. Gazipasa 13:30 - Helsinki 16:15

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 180/240 €
• Huone merinäköalalla + 90 €/hlö
• Lisämatkatavara lennolla + 40 € (meno-paluu)

Tiiajat:
3.3. – 11:06 Pasha
4.3. – 11:30 Pasha
6.3. – 11:30 PGA Sultan
7.3. – 10:50 PGA Sultan
8.3. – 11:30 Pasha

Mika Piltz

 

Mika Piltz kuuluu suomalaisen ammattilaisgolfin pioneereihin ja on maamme ensimmäisiä Euroopan Tourin pelaajia. Pelaajauransa jälkeen Piltz on keskittynyt valmentamiseen ja noussut maamme arvostetuimpien golfopettajien ja valmentajien joukkoon. Kilpaurallaan Mika voitti enemmän kotimaisia kilpailuja kuin kukaan muu, mm. seitsemän PGA-mestaruutta ja kaikkiaan 50 ykkössijaa.

Toimin tällä hetkellä prona Tapiola Golfissa, jossa opetan päivittäin kaiken tasoisia pelaajia aina junnuista senioreihin. Klubipelaajien opettamisen lisäksi valmennan suomalaisia kärkiammattilaisia ja toimin Selänne & Piltz Golf Academyn head prona. Akatemiamme on toiminut vuodesta 2016 ja harjoitusryhmässä on mukana monia maajoukkuepelaajia.

Opetusmatkani ovat useasti suuntautuneet Katalonian suunnalle, josta onkin tullut oma suosikkikohteeni. Loistavien kenttien lisäksi alueen ruokakulttuuri on hieno, joten ryhmät viihtyvät varmasti hyvin myös illanvietoissa.

Matkoillani käyn läpi päivittäisissä harjoituksissa golfsvingiä kokonaisvaltaisesti. Lähipeliä ja puttaamista ei unohdeta ja hyvillä opeilla voi matkan aikana ottaa suuriakin kehitysaskeleita omaan peliin. Oppimisen kannalta tärkeää on itse pelitilanteet kentällä, joten kierrän matkan aikana kaikkien asiakkaiden kanssa vähintään yhdeksän reikää.

Turkki | Belek The Dome
2.3.2019
Espanja | PGA Catalunya

Näytä matkat