Marko Kallisen opetusmatka - La Sella

La Sella, la 28.3. - la 4.4.2020

Vain reilun tunnin matkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Sella Golf tarjoaa hyvät puitteet onnistuneeseen golflomaan. Alue on kuuluisa upeista rannoistaan ja sympaattisista lomakaupungeistaan. Tasokas ja rauhallinen Denia Marriott La Sella sijaitsee Montgón luonnopuiston yhteydessä. Näyttävän vuoren syleilyssä lepäävä viihtyisä hotelli tarjoaa asiakkailleen ystävällistä palvelua. Hotelli on täysin remontoitu vuonna 2019.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee tunnelmallinen klubirakennus ja 27-reikäinen Jose Maria Olazábalin suunnittelema golfkenttä. Golfkenttä kiertelee kauniissa ja vaihtelevissa puistomaisissa ja vuoristomaisemissa. Kolmesta yhdeksän reiän kentästä koostuvan La Sella Golf:in hyväkuntoisia väyliä reunustavat välimerelliset oliivi- ja mantelipuut. Kierroksen jälkeen voit nauttia La Sellan mainiosta klubiravintolasta. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi klubilta aukeaa hienot maisemat, jos pelin aikana ei ehtinyt niistä kunnolla nauttia. Kentältä löytyy myös hyvät harjoitusalueet.

Läheinen kaunis rantakaupunki Denia tarjoaa mahdollisuuden tutustua sen upeisiin rantoihin ja espanjan tasokkaaseen ravintolatarjontaan. Matkan opetuksesta vastaa PGA Pro Marko Kallinen. 

Marko Kallisen opetusmatka:
Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa, buffetaamiaiset ja 6 illallista
5 green feetä
28.3.-4.4.2020 hinta 1495 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 28.3. Helsinki 14:05 - Alicante 17:30
Paluu La 4.4. Alicante 19:00 - Helsinki 00:15 (+1)

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 230 €
• Golfbägin kuljetus koneessa + 80 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
29.3. – 13:12 La Sella
30.3. – 9:04 La Sella
31.3. – 13:28 La Sella
1.4. – 13:44 La Sella
2.4. – 13:36 La Sella

Marko Kallinen

 

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja ollut opetustöissä mukana jo yli 13 vuoden ajan. Olen innostunut, kärsivällinen, osaava ja mukava Pro.

Olen suorittanut seuravalmentajatutkinnon, golflajitutkinto 1:n, golflajitutkinto 2:n ja Ammattivalmentajatutkinnon. PGA opettajakategoria K4 Peruskoulutusten jälkeen olen kehittänyt ammattitaitoani käymällä PGA:n koulutuksissa ahkerasti, esim. TPI-, swingfitting, peili- ja sensomotoriikka sekä fysiikkakoulutuksissa. 

Bestgolfin tavoite on rento tunnelma, hyvä ryhmähenki ja sitä kautta avoin asenne oppimiseen/kehittymiseen matkoilla. Opetusmatkoilla opitaan uutta, parannetaan lyöntitekniikoita. Luomme harjoitteita ja treenejä omaan peliin. Opetus tapahtuu ryhmissä ja yksilöllisesti.

Viikon aikana järjestetään leikkimielisiä kisoja sekä haemme paikallisia elämyksiä tutustuen lomakohteeseen ja sen kulttuuriin.

Espanja | La Sella
28.3.2020
Tsekki | Konopiště

Näytä matkat