Marko Kallisen opetusmatka - Konopiště

Konopiště, Tsekki ke 8.4. - su 12.4.2020

Tšekin Konopištěeseen golfresorttiin päästään lyhyellä lennolla Prahaan ja vajaan tunnin bussimatkalla viehättäviin maalaismaisemiin. Tämä Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde tarjoaa hyvätasoista golfia tunnelmallisissa maisemissa. Kentän pohjana on ikivanha maatila, jonka juuret juontavat 1100–luvulle. Maisema on kaunis ja huokuu vanhoja europpalaisia kulttuuriperinteitä. Resortalue koostuu päärakennuksesta, joka toimii myös klubitalona ja muutamista hotellin sivurakennuksista sekä erillisestä Spa & Wellness -keskuksesta.

Konopištěessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman d’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi löytyy 9-reikäinen harjoituskenttä. Molemmat 18-reikäiset maisemalliset kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä. Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus.

Hintaan sisältyy viisi kierrosta golfia hotellin kahdelle kentälle sekä PGA Pro Marko Kallisen opetus. Yhtenä iltana teemme vierailun läheisen Velkopopovickyn panimolle, jossa nautimme tšekkiläisestä olutosaamisesta. Panimovierailun jälkeen ruokailemme paikallisessa panimoravintolassa omakustanteisesti.

Marko Kallinen opetusmatka:
Konopiště, buffetaamiainen ja 2 illallista
5 green feetä
8.4.-12.4.2020 hinta 1240 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Ke 8.4. Helsinki 9:40 - Praha 10:50
Paluu Su 12.4. Praha 19:30 - Helsinki 22:35

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 90 €
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
8.4. d´Este klo 14:00
9.4. Radecký klo 12:03
10.4. d´Este klo 9:48
11.4. Radecký klo 12:03
12.4. d´Este klo 8:54

Marko Kallinen

 

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja ollut opetustöissä mukana jo yli 13 vuoden ajan. Olen innostunut, kärsivällinen, osaava ja mukava Pro.

Olen suorittanut seuravalmentajatutkinnon, golflajitutkinto 1:n, golflajitutkinto 2:n ja Ammattivalmentajatutkinnon. PGA opettajakategoria K4 Peruskoulutusten jälkeen olen kehittänyt ammattitaitoani käymällä PGA:n koulutuksissa ahkerasti, esim. TPI-, swingfitting, peili- ja sensomotoriikka sekä fysiikkakoulutuksissa. 

Bestgolfin tavoite on rento tunnelma, hyvä ryhmähenki ja sitä kautta avoin asenne oppimiseen/kehittymiseen matkoilla. Opetusmatkoilla opitaan uutta, parannetaan lyöntitekniikoita. Luomme harjoitteita ja treenejä omaan peliin. Opetus tapahtuu ryhmissä ja yksilöllisesti.

Viikon aikana järjestetään leikkimielisiä kisoja sekä haemme paikallisia elämyksiä tutustuen lomakohteeseen ja sen kulttuuriin.

Espanja | La Sella
Tsekki | Konopiště
8.4.2020

Näytä matkat