JEAH Golfkoulun peli- ja opetusmatka - Belek, Sueno Golf

Sueno Golf 8.11.-15.11.2020

Belek on synonyymi erinomaisille golfkentille ja laadukkaille hotelleille. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä - ei ainakaan näin edullisesti!

Sueno Golf hotelli on ainutlaatuinen paikka koko Belekissä, hotelli sijaitsee kahden tasokkaan golfkentän yhteydessä ja kenttien ykköstiille on matkaa vain kevyen wedgen verran. Suenon toinen rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee myös kävelymatkan päässä ja sen loistoluokan kaikki palvelut ovat myös Sueno Golf hotellin vieraiden käytettävissä. All inclusive on voimassa myös golfklubilla. Sueno Golf Club koostuu kahdesta erilaisesta kentästä. Dunes on mukava klubikenttä, jossa on kuitenkin riittävästi luonnetta. Pines on haastavampi, ja sille on ominaista vahvasti muotoillut väylät sekä hyvin suojatut viheriöt. Jokainen 9- ja 18-väylä palaa suoraan hotellin upean terassin eteen.

Matkan hintaa kuuluu all inclusive ja unlimited golf Suenon kentillä sekä JEAH Golfkoulun golfopetus viitenä päivänä. Teeajat on varattu etukäteen viidelle päivälle ja lisäkierrokset voi varata paikan päällä kenttien varaustilanteen mukaan. Matkan opetuksesta vastaavat PGA Prot Bosse Backman, Ari Savolainen ja Heini Haapala (opettajien määrä saattaa muutua osallistujamäärän mukaan). 

JEAH Golfkoulun peli- ja opetusmatka:
Sueno Golf, all inclusive
Unlimited golf (kenttien varaustilanteen mukaan)
8.11.-15.11.2020 hinta 1590 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 8.11. Helsinki 07:55 - Antalya 12:45
Paluu Su 15.11. Antalya 13:55 - Helsinki 16:25

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 180 €
• Seniorhuone + 60 €/hlö
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 €

Alustavat tiiajat:
9.11. – 12:30 Pines
10.11. – 10:15 Dunes
12.11. – 07:15 Pines
13.11. – 11:09 Dunes
14.11. – 07:15 Pines

Jeah Golfkoulut

Jeah Golfkoulut toimii Tuusulan Golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmin sisäharjoitushallissa. Kokeneet ja koulutetut opettajamme järjestävät peli- ja opetusmatkoja talven aikana.

Matkoillamme harjoitellaan monipuolisemmin ja intensiivisemmin kuin yksittäisellä kurssilla. Kehityt lajin kaikilla osa-alueilla päivittäisten treenien avulla - peliopetusta unohtamatta. Matkakohteiden valinnassa panostamme hyviin harjoitusolosuhteisiin, mielenkiintoisiin kenttiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen.

Opetusmatkojemme ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin henkilökohtaiseen oeptukseen jää enemmän aikaa. Suositulla Tehostartti -golfmatkallamme mukana on jopa 4 eri osa-alueen huippuvalmentajaa.

Tervetuloa golfmatkoillemme kehittymään golfissa kanssamme!

Opettajamme: Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä vierailevien PGA ammattilaisten kanssa
Tehostartti-opettajat: Heini Haapala, Ari Savolainen, Henrikki Tolonen ja Petri Parviainen

www.jeahgolf.com

Espanja | Torremirona
Espanja | La Sella
Tsekki | Konopiště
Turkki | Belek Sueno Golf
8.11.2020

Näytä matkat