Jan Forsell opetusmatka - Oitavos

Oitavos, su 19.4. - su 26.4.2020

Noin neljänkymmenen minuutin päässä Lissabonista, luonnonpuiston alueella sijaitsee luontoa mukaileva design-hotelli Oitavos. Se on rakennettu luonnonkauniille paikalle Atlantin valtameren rannalle. Elegantista viiden tähden design-hotellista on vain kymmenen minuutin matka viehättävään Cascaisiin.

Hotellin linjakkaista ja moderneista huoneista on näkymät joko golfkentälle tai Atlantin valtamerelle. Hotellissa on mm. neljä ravintolaa, kuntosali ja Spa. Hotellin yhteydessä on maailman 100 parhaan kentän joukkoon kuuluva Oitavos Dunes. Luonnon muotoja mukaileva kenttä on erinomainen sekoitus metsä- ja linksväyliä. Hyvin muotoillut griinit sekä väylät on suunniteltu erittäin pelattaviksi, mutta tarjoavat myös haasteita kaikentasoisille golfareille. Kentältä avautuu paikoittain näyttävät maisemat Atlantin valtamerelle.

Matkan hintaan kuuluu viisi kierrosta golfia Oitavos Dunes kentällä sekä PGA Pro Jan Forsellin opetus pelipäivinä. Jan Forsell tarjoaa matkan osallistujille yhden ilmaisen opetustunnin ennen matkalle lähtöä.

Jan Forsell opetusmatka:
Oitavos, buffetaamiainen ja 2 illallista
5 green feetä
19.4.-26.4.2020 hinta 1695 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 19.4. Helsinki 18:20 - Lissabon 21:10
Paluu Su 26.4. Lissabon 07:20 - Helsinki 14:00

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 295 €
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
20.4. – 13:00 Oitavos
21.4. – 12:24 Oitavos
22.4. – 12:48 Oitavos
24.4. – 14:24 Oitavos
25.4. – 12:48 Oitavos

Jan Forsell

 

Jan Forsell on yksi Suomen kokeneimmista golfvalmentajista. Hän on toiminut kaiken tasoisten golfarien (ammattilaisista ja kilpagolfaajista aloittelijoihin) valmentajana Suomessa ja Ruotsissa vuodesta 1987. 

Janne kuuluu sekä Ruotsin että Suomen PGA korkeimpaan
valmentajakategoriaan ja hän on hankkinut laajan kansainvälisen koulutuksen Ruotsissa ja USA:ssa. Janne on saanut henkilökohtaista koulutusta maailman parhailta valmentajilta mm. David Leadbetter, Butch Harmon ja Jim McLean. Tämä kaikki oman opetuskokemuksen myötä on antanut hänelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon.

Opetusmatkoilla käsittelemme monipuolisesti svingin tekniikkaa sekä kattavasti lähipeliä. Saat juuri sinun svingisi kehityksen kannalta kehittäviä harjoitteita. Olen mukana kentällä auttamassa strategiassa ja antamassa vinkkejä erilaisiin pelitilanteisiin. Yksi ilmainen, ennen matkaa tapahtuva, 50 min opetustunti sisältyy matkan hintaan, jotta voin räätälöidä opetuksen vastaamaan pelaajien tasoa ja tavoitteita.

Valitut matkakohteet ovat huippulaatuisia kenttien, harjoitusalueiden, hotellien ja ruuan osalta. Pidän matkaryhmät pieninä. Tavoitteena on rento ja nautinnollinen lomakokemus, jossa kehitytään golfaajina ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Käy tutustumassa www.jfga.com 

Tervetuloa!

Turkki | Belek Sueno Deluxe
Portugali | Oitavos
19.4.2020

Näytä matkat