Jan Forsell opetusmatka - Belek, Sueno Deluxe

Sueno Deluxe la 4.4. - la 11.4.2020

Belek tunnetaan välimeren parhaana golfkohteena, kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Alueen uusin ja parhaimistoon kuuluva viiden tähden Sueno Deluxe -hotelli sijaitsee omalla rannalla ja sillä on laajat uima-allasalueet. Hotelli on kerännyt avaamisen jälkeen mainetta huikeasta seisovasta pöydästä ja tasokkaista ravintoloistaan. Hotellin kylpyläosasto kuuluu ehdottomasti Belekin parhaimmistoon.

Golfklubi sijaitsee kävelymatkan päässä, mutta sinne on järjestetty myös kuljetus. Suenolla on kaksi maailmanluokan kenttää Dunes ja Pines. Pinesin on hyvätasoinen championship -kenttä, jonka monet lähestymiset lyödään hyvin suojatuille viheriöille. Pinesille on ominaista voimakkaasti kumpuilevat väylät. Dunesin kenttä on puolestaan leppoisampi kokonaisuus ja muutamaa erikoista väylää lukuun ottamatta miellyttävä klubikenttä. Kentän erikoisuutena on väylien links-tyyppinen aaltomainen muotoilu, tasaista kohtaa on vaikea löytää.

Matkan hintaa kuuluu all inclusive ja unlimited golf Suenon kentillä (sis. golfkärryt kierroksille). Teeajat on varattu etukäteen viidelle päivälle ja lisäkierrokset voi varata paikan päällä kenttien varaustilanteen mukaan. All inclusive on voimassa myös Suenon toisessa hotellissa Sueno Golfissa sekä golfklubilla. Jan Forsell tarjoaa matkan osallistujille yhden ilmaisen opetustunnin ennen matkalle lähtöä. 

Jan Forsell opetusmatka:
Sueno Deluxe, all inclusive
Unlimited golf (kenttien varaustilanteen mukaan)
4.4.-11.4.2020 hinta 1695 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 4.4. Helsinki 06:30 - Antalya 10:15
Paluu La 11.4. Antalya 11:05 - Helsinki 14:55

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 170 €
• Huone osittaisella merinäköalalla + 60 €/hlö
• Lisämatkatavaran kuljetus lennolla + 50 € meno-paluu 

Alustavat tiiajat:
5.4. – 12:19 Pines
6.4. – 11:16 Pines
8.4. – 12:19 Dunes
9.4. – 8:52 Pines
10.4. – 7:22 Dunes

Jan Forsell

 

Jan Forsell on yksi Suomen kokeneimmista golfvalmentajista. Hän on toiminut kaiken tasoisten golfarien (ammattilaisista ja kilpagolfaajista aloittelijoihin) valmentajana Suomessa ja Ruotsissa vuodesta 1987. 

Janne kuuluu sekä Ruotsin että Suomen PGA korkeimpaan
valmentajakategoriaan ja hän on hankkinut laajan kansainvälisen koulutuksen Ruotsissa ja USA:ssa. Janne on saanut henkilökohtaista koulutusta maailman parhailta valmentajilta mm. David Leadbetter, Butch Harmon ja Jim McLean. Tämä kaikki oman opetuskokemuksen myötä on antanut hänelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon.

Opetusmatkoilla käsittelemme monipuolisesti svingin tekniikkaa sekä kattavasti lähipeliä. Saat juuri sinun svingisi kehityksen kannalta kehittäviä harjoitteita. Olen mukana kentällä auttamassa strategiassa ja antamassa vinkkejä erilaisiin pelitilanteisiin. Yksi ilmainen, ennen matkaa tapahtuva, 50 min opetustunti sisältyy matkan hintaan, jotta voin räätälöidä opetuksen vastaamaan pelaajien tasoa ja tavoitteita.

Valitut matkakohteet ovat huippulaatuisia kenttien, harjoitusalueiden, hotellien ja ruuan osalta. Pidän matkaryhmät pieninä. Tavoitteena on rento ja nautinnollinen lomakokemus, jossa kehitytään golfaajina ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Käy tutustumassa www.jfga.com 

Tervetuloa!

Turkki | Belek Sueno Deluxe
4.4.2020
Portugali | Oitavos

Näytä matkat