Henrikki Tolosen peli- ja opetusmatka - Torremirona

TorreMirona 24.3.-31.3.2019
Gironan pohjoispuolella sijaitsevassa Torremironassa tutustut Välimeren vehreään luontoon. Sää on golfarille suosiollinen ja luonto kauneimmillaan. Pelipäivän bogeyt unohtuvat viimeistään silloin, kun illallispöydässä pääsee nauttimaan alueen ruoka- ja viinikulttuurin antimista.

Torremirona on yksi Costa Bravan salaisista helmistä. 90-luvulta espanjalaisten suosiossa ollut TorreMirona on tasokas golfresort. Kenttä on helppo kävellä ja tarjoaa pelinautintoja kauniissa maisemissa. Vahvasti muotoillut viheriöt yhdessä paikoin kapeiden, puiden varjostamien väylien kanssa eivät päästä golfaria kuitenkaan liian helpolla. Pelitaidot joutuvat testiin viimeistään viidennellä väylällä, upealla par-kolmosella, joka lyödään saariviheriölle.

TorreMironassa on mainiot harjoitusalueet ja ykköstiille on matkaa hotellista vain lyhyen lähestymislyönnin verran. Alueella on neljän tähden golfhotellin lisäksi monipuolinen tarjonta harrastusmahdollisuuksia ja hotellista löytyy oma kylpyläalue uima-altaineen. Tällä matkalla on lähtöpäivänä järjestetty kuljetus Barcelonan keskustaan, jossa mahdollisuus tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Matkan opetuksesta vastaa PGA Pro Henrikki Tolonen.

Henrikki Tolosen peli- ja opetusmatka:
TorreMirona Golf & Spa, buffetaamiaiset ja 5 illallista ruokajuomineen (vesi, viini ja kahvi)
5 green feetä
24.3.-31.3.2019 hinta 1390 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 24.3. Helsinki 17:25 - Barcelona 20:25
Paluu Su 31.4. Barcelona 22:45 - Helsinki 03:35 (+1)

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 250 €
• Lisämatkatavaran kuljetus koneessa + 40 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
25.3. – 11:27 Torremirona
26.3. – 11:27 Torremirona
28.3. – 11:27 Torremirona
29.3. – 11:27 Torremirona
30.3. – 11:27 Torremirona

Henrikki Tolonen

 

Olen ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1999. Toimin Helsingin Golfklubilla päävalmentajana sekä Suomen PGA:n kouluttajana. Golfia olen pelannut melkein koko elämäni viisivuotiaasta saakka. Voin rehellisesti sanoa, että golf on intohimoni. Aiemmin se oli pelaaminen ja viimeiset 18 vuotta se on ollut valmentaminen.

Päivittäisessä työssäni valmennan kaikenikäisiä ja -tasoisia pelaajia junioreista senioreihin sekä aloittelijoista ammattilaispelaajiin. Tavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle selkeä idea omaan tekemiseen sekä harjoituksissa että kentällä. Matkoilleni ovat tervetulleita mukaan kaikki pelaajat pelitasosta ja iästä riippumatta.

Golfmatkoillani on tarjolla reilusti valmennusta sekä harjoitusalueilla että kentällä. Pelaan tai kävelen ryhmien mukana ja jokainen voi osallistua harjoituksiin juuri omien tarpeiden ja jaksamisen mukaan, sillä loman pitää tuntua lomalta! Reissuilla on luvassa hyvä ja rento fiilis, paljon naurua sekä oppimista. Tervetuloa mukaan! www.hanktolonen.com

Espanja | Torremirona
24.3.2019

Näytä matkat