La Sella - kentät

La Galiana

Reikiä: 18 Par: 72
Tasoitusvaatimus (HCP): miehet 36 / naiset 36

La Galianan laaksokenttä mukailee alueen luonnollisia pinnanmuodostumia ja sitä reunustaa hyvin säilynyt välimerellinen pinjametsä. Felipe Rodriguezin suunnittelema kenttä on avattu vuonna 2011 ja se sijaitsee rauhallisessa miljöössä kaukana kaupungin kiireistä. Kentän pituus ja vesiesteet tuovat osalla väylistä haastetta, mutta 5-6 tiiauspaikkaa/väylä takaavat kentän sopivuuden kaiken tasoisille pelaajille. Kenttä on mäkinen, joten auton käyttö on suositeltavaa.

Green fee: 75 euroa
Kärry: 5 € Auto: 30 €
Hinnat sitoumuksetta.
Kentän omat nettisivut: www.lagalianagolf.com/en/
Driving range: ei Puttigreeni: ei Chippigreeni: ei

La Sella Golf

Reikiä: 27 Par: 72
Tasoitusvaatimus (HCP): miehet 35 / naiset 35
Driving range: on Puttigreeni: on Chippigreeni: on

La Sella Golf on 27-reikäinen José María Olazábalin suunnittelema kenttä. Alunperin 18-reikäinen puistokenttä on laajennettu uudella yhdeksällä reiällä. Kenttä vaatii aika ajoin avauslyönneissä tarkkuutta, mutta uudempi 9-reikäinen puoli on rakennettu avoimempaan kumpuilevaan maastoon. Kentältä avautuu upeita näkymiä Montgón luonnonpuistoon ja aina merelle asti.
Huom! kentällä on käynnissä kunnostustöitä. Yellow kentän kunnostustyöt ovat alkaneet huhtikussa 2019 ja jatkuvat lokakuulle 2019 saakka. Red kenttä on suljettuna noin 13.4.2020 alkaen noin 6kk. 

Green fee: 75-80 euroa
Kärry: 3-5 € Auto: 25-30 €
Hinnat sitoumuksetta.
Kentän omat nettisivut: www.lasellagolf.com