Heinin ja Arin peli- ja opetusmatka - La Sella

La Sella, la 11.4. - la 18.4.2020

Vain reilun tunnin matkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Sella Golf tarjoaa hyvät puitteet onnistuneeseen golflomaan. Alue on kuuluisa upeista rannoistaan ja sympaattisista lomakaupungeistaan. Tasokas ja rauhallinen Denia Marriott La Sella sijaitsee Montgón luonnopuiston yhteydessä. Näyttävän vuoren syleilyssä lepäävä viihtyisä hotelli tarjoaa asiakkailleen ystävällistä palvelua. Hotelli on täysin remontoitu vuonna 2019.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee tunnelmallinen klubirakennus ja 27-reikäinen Jose Maria Olazábalin suunnittelema golfkenttä. Golfkenttä kiertelee kauniissa ja vaihtelevissa puistomaisissa ja vuoristomaisemissa. Kolmesta yhdeksän reiän kentästä koostuvan La Sella Golf:in hyväkuntoisia väyliä reunustavat välimerelliset oliivi- ja mantelipuut. Kierroksen jälkeen voit nauttia La Sellan mainiosta klubiravintolasta. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi klubilta aukeaa hienot maisemat, jos pelin aikana ei ehtinyt niistä kunnolla nauttia. Kentältä löytyy myös ensiluokkaiset harjoitusalueet.

Läheinen kaunis rantakaupunki Denia tarjoaa mahdollisuuden tutustua sen upeisiin rantoihin ja espanjan tasokkaaseen ravintolatarjontaan. Matkan opetuksesta vastaavat PGA Prot Heini Haapala ja Ari Savolainen

Heinin ja Arin peli- ja opetusmatka:
Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa, buffetaamiaiset ja 5 illallista
5 green feetä
11.4.-18.4.2020 hinta 1545 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 11.4. Helsinki 14:15 - Alicante 17:40
Paluu La 18.4. Alicante 19:00 - Helsinki 00:15 (+1)

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 230 €
• Golfbägin kuljetus koneessa + 80 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
12.4. – 12:24 La Sella
13.4. – 13:08 La Sella
14.4. – 13:08 La Sella
16.4. – 13:08 La Sella
17.4. – 13:08 La Sella

Jeah Golfkoulut

Jeah Golfkoulut toimii Tuusulan Golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmin sisäharjoitushallissa. Kokeneet ja koulutetut opettajamme järjestävät peli- ja opetusmatkoja talven aikana.

Matkoillamme harjoitellaan monipuolisemmin ja intensiivisemmin kuin yksittäisellä kurssilla. Kehityt lajin kaikilla osa-alueilla päivittäisten treenien avulla - peliopetusta unohtamatta. Matkakohteiden valinnassa panostamme hyviin harjoitusolosuhteisiin, mielenkiintoisiin kenttiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen.

Opetusmatkojemme ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin henkilökohtaiseen oeptukseen jää enemmän aikaa. Suositulla Tehostartti -golfmatkallamme mukana on jopa 4 eri osa-alueen huippuvalmentajaa.

Tervetuloa golfmatkoillemme kehittymään golfissa kanssamme!

Opettajamme: Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä vierailevien PGA ammattilaisten kanssa
Tehostartti-opettajat: Heini Haapala, Ari Savolainen, Henrikki Tolonen ja Petri Parviainen

www.jeahgolf.com

Espanja | Torremirona
Espanja | La Sella
11.4.2020
Tsekki | Konopiště
Turkki | Belek Sueno Golf

Näytä matkat