Hankin & Peten opetusmatka - Pula Golf, Mallorca

Cala Millorin alueella sijaitsevassa Pula Golf Resortissa voit rentoutua golfin ohella kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Pieni, mutta idyllinen hotelli ja klubitalo sijaitsevat 1500-luvun kauniissa linnassa. Resortissa on kuitenkin kaikki nykyajan mukavuudet kuten esim. kylpylä, jossa mm. lämmitetty uima-allas, jacuzzi, sauna ja höyrysauna. 

Pula Golfin golfkenttä sijaitsee resortin yhteydessä. Jose Maria Olazabalin uudelleen suunnitteleman kentän väylät ovat pääasiassa tasaisia muutaman lammen sekä ojien tuodessa sopivasti haasteita peliin. Kenttä on myös vaihtelva, joten kahta samanlaista väylää ei tule vastaan. Pula Golfissa on erinomaiset harjoittelualueet, joihin kuuluu mm. osittain katettu kaksitasoinen range sekä lähipelialue.

Kierroksen jälkeen voit nauttia espanjalaisen ja mallorcalaisen keittiön antimista tyylikkäässä rustiikkisessa klubin ravintolassa tai nauttia virvokkeita näyttävissä golfkenttämaisemissa. Matkan hintaan kuuluu aamiaiset, viisi illallista ja unlimited golf Pula Golfin kentällä sekä PGA Proiden Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen golfopetus (opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan). 

Hankin ja Peten opetusmatka:
Pula Golf Resort, buffetaamiaiset ja 5 illallista
Unlimited golf Pula Golf
14.3.-21.3.2020 hinta 1490 €

Lentoaikataulu:
Lähtö La 14.3. Helsinki 15:10 - Mallorca 18:10
Paluu La 21.3. Mallorca 18:55 - Helsinki 23:55

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 280 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 80 € meno-paluu

Tiiajat:
15.3. – 12:06 Pula Golf
16.3. – 13:00 Pula Golf
17.3. – 13:00 Pula Golf
19.3. – 12:15 Pula Golf
20.3. – 13:00 Pula Golf

Henrikki Tolonen

 

Olen ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1999. Toimin Helsingin Golfklubilla päävalmentajana sekä Suomen PGA:n kouluttajana. Golfia olen pelannut melkein koko elämäni viisivuotiaasta saakka. Voin rehellisesti sanoa, että golf on intohimoni. Aiemmin se oli pelaaminen ja viimeiset 18 vuotta se on ollut valmentaminen.

Päivittäisessä työssäni valmennan kaikenikäisiä ja -tasoisia pelaajia junioreista senioreihin sekä aloittelijoista ammattilaispelaajiin. Tavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle selkeä idea omaan tekemiseen sekä harjoituksissa että kentällä. Matkoilleni ovat tervetulleita mukaan kaikki pelaajat pelitasosta ja iästä riippumatta.

Golfmatkoillani on tarjolla reilusti valmennusta sekä harjoitusalueilla että kentällä. Pelaan tai kävelen ryhmien mukana ja jokainen voi osallistua harjoituksiin juuri omien tarpeiden ja jaksamisen mukaan, sillä loman pitää tuntua lomalta! Reissuilla on luvassa hyvä ja rento fiilis, paljon naurua sekä oppimista. Tervetuloa mukaan! www.hanktolonen.com

Espanja | Mallorca
14.3.2020

Näytä matkat