ABC Golfin opetusmatka - Sirene, Belek

Belek, Sirene 31.3.-7.4.2019

Belek tunnetaan välimeren parhaana golfkohteena, kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Hyvätasoinen Sirene sijaitsee Belekin itäisessä päädyssä ja hemmottelee golfaajaa kahdella tasokkaalla golfkentällä. Sultan ja Pasha -kentät starttaavat samalta klubirakennukselta, jonne on matkaa hotellilta noin kilometrin verran.

Pasha on Antalya Golfin kahdesta kentästä helpompi, kypsään ikään ennättänyt puistokenttä, jolle on ominaista dogleg- väylät, hyvin sijoitellut bunkkerit ja breikkaavat viheriöt. PGA Sultan on yksi alueen parhaista kentistä. Kentän on suunnitellut David Jones yhdessä European Golf Desiginin kanssa. Suurin osa väylistä kiertelee pinjametsän keskellä ja monia väyliä reunustavat vesiesteet. Kenttä isännöi vuonna 2012 amatöörien MM-kilpailuja. Viikon aikana on tarjolla neljä vapaaehtoista klinikkatyyppistä opetustuntia. Lisäksi jokainen pääsee matkan aikana pelaamaan opettajien kanssa ja kentällä saat omaan peliisi tärkeitä vinkkejä.

Golfkierroksen jälkeen voit hyödyntää hotellin kylpyläosaston palvelut, joihin kuuluvat mm. kuntosali, uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna. Ja tietysti pääset nauttimaan hotelin all inclusivesta. Matkalla myös legendaariseksi muodostunut Riku Aarnion live-musiikki-ilta.

ABC Golfin opetusmatka:
Sirene Golf, all inclusive
5 green feetä
31.3.-7.4.2019
 hinta 1550 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 31.3. Helsinki 06:30 - Gazipasa 10:15
Paluu Su 7.4. Gazipasa 11:05 - Helsinki 14:50

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 110 €
• Lisämatkatavara lennolla + 40 € (meno-paluu)

Tiiajat:
1.4. – 10:18 Pasha
2.4. – 11:10 PGA Sultan
4.4. – 10:40 PGA Sultan
5.4. – 11:46 Pasha
6.4. – 11:54 Pasha

ABC Golf

 

PGA prot Riku Aarnio ja Seppo ”Peku” Pekkarinen ovat vastanneet monien vuosien ajan Sun Golfin ja OnGolfin opetusmatkojen golf-ohjelmasta. Molemmilla on siis yli 10 vuoden kokemus matkojen järjestämisestä.

Luota ammattilaisiin, niin lomasi onnistuu varmasti!

ABC golfkoulun matkalla nautitaan peleistä upeilla kentillä ja hienossa seurassa. Viikon aikana on neljä vapaaehtoista klinikkatyyppistä opetussessiota. Lisäksi jokainen pääsee matkan aikana pelaamaan opettajien kanssa ja saa kentällä omaan peliinsä tärkeitä vinkkejä. Kentän ulkopuolella ABC Golfin matkoilla on tarjolla legendaariseksi muodostunut Riku Aarnion live-musiikki-ilta. Tervetuloa viihtymään ja oppimaan uutta ABC golfin opettajien johdolla.

Arabiemiraatit | Ras al Khaimah
Turkki | Belek Sirene
31.3.2019
Espanja | La Finca

Näytä matkat