Gloria Golf edustaa laadukasta golflomailua parhaimmillaan


Koska maailman tilanne on edelleen niin vaihteleva, olemme valmistautuneet järjestämään tänä talvena lyhyellä aikavälillä matkoja sopiviin golfkohteisiin. Nyt tarjoamme rajatulle nopeat startit -porukalle mahdollisuuden lähteä marraskuussa Belekiin pelimatkalle. Nopeat startit kohdevalintoja tehdessämme noudatamme tarkkaa harkintaa kohteissa sekä yhteistyökumppanien valinnassa.


Gloria Golf Resort on noussut yhdeksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista ja täällä saat all inclusive-paketin lisäksi kaupan päälle varmasti myös aimo annoksen asiantuntevaa palvelua sekä turkkilaista vieraanvaraisuutta.

Puutarhamaiselle ranta-alueelle oleva moderni Golf-hotelli on tunnelmaltaan kansainvälinen. Huoneet ovat valoisia ja nykyaikaisesti sisustettuja. Upea hiekkaranta levittäytyy aivan hotellin edessä, ja pelipäivää voi jatkaa rentoutuen kylpylässä. Resortissa on lukuisia muitakin aktiviteetteja ja liikuntapaikkoja.

“Arvostetut 18-reikäiset Old ja New -kentät kuuluvat Turkin kenttien parhaimmistoon ja testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot sekä palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.”

Glorian New Coursen väylät kiertelevät suurten pinjapuiden keskellä ja kentällä on neljän ison tekojärven lisäksi mm. 67 bunkkeria. Muutaman pitkän par-4 väylän vastapainona on lyhyehköjä par-4 ja par-5 väyliä. Tarkkuutta vaativa Old Course on puolestaan kapeahko championship-kenttä, jonka väyliä varjostavat pinjapuut. Old on erittäin selkeä ja kaunis puistokenttä.

Gloria on Turkin suurin klubi 45 väylällään, ja myös sen hienosti suunniteltu 9-reikäinen verde-kenttä yllättää positiivisesti. Upeiden kenttien lisäksi Glorian harjoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Kierroksen kruunaa tyylikäs ja kodikas klubirakennus. All inclusive on myös voimassa myös klubilla.

Miten matkalla on huomioitu covid-turvatoimet

Turkin koronatilanne on tällä hetkellä sama kuin Suomessa. Valitsemamme yhteistyökumppanit kohteessa ovat myös sitoutuneet noudattamaan turvallisuussuosituksia ja edistämään turvallista matkustusta. Lue alta miksi uskallamme lähettää asiakkaamme Belekiin:

Turkissa tilanne koronan suhteen on sama kuin Suomessa. Virallisten lukujen mukaan Turkin edellisen 14 päivän tartuntaluku on 79/100 000 henkeä kohden. Suomessa vastaava luku on tällä hetkellä 78/100 000. Voit tarkistaa tilanteen itse WHO:n ylläpitämältä sivustolta tästä linkistä. Maahan saavuttaessa ei vaadita suomalaisilta karanteenia.

► Lennot lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla. Meidän kauttamme ostettuun lentolippuun sisältyy Finnair koronaturva -vakuutus, joka kattaa esimerkiksi koronaan liittyvät sairauskulut sekä lääketieteellisen kotiutuksen 50  000 euroon asti, sisältäen esimerkiksi sairaalahoidon ja lääkärikäynnit. Lisää tietoa koronaturva-vakuutuksesta täältä.

► Hotelli on sitoutunut toiminnassaan edistämään turvallista matkustusta. Olemme käyneet paikan päällä tarkistamassa millaiset turvatoimet ja käytännöt hotellissa on käytössä kontaktittoman ja turvallisen lomailun tueksi. Esimerkiksi huoneiden vastaanotto ja luovutus on suunniteltu tehtäväksi ilman kontaktia, yleiset tilat on järjestetty niin, että turvaväleistä on mahdollista pitää huolta. Hisseissä on maksimissaan 2 henkeä kerralla ja huoneiden siivousta ja desinfiointia on merkittävästi tehostettu. Voit lukea englanniksi lisää hotellin kattavista turvatoimista täältä. Hotellissa on väljää ja vain noin 30 % huoneista on käytössä.

► Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset on järjestetty väljästi ja niin, että bussissa vähintään joka toinen istuin on tyhjä.

Huomioithan, että tämän hetkisen tiedon valossa, kotiin palatessasi sinun tulee jäädä omaehtoiseen 10 päivän karanteeniin. Lentokentällä palatessasi kotiin pääset ilmaiseen koronatestiin. 72 tunnin jälkeen voit käydä omakustanteisesti uudestaan testissä, jolloin negatiivisen tuloksen saatuasi vapaudut karanteenista. Lisätietoa karanteenin lyhentämisestä THL:n sivuilta, johon pääset tästä linkistä. 


Gloria Golf 
all inclusive ja 5 /green feetä/viikko

Lähdöt
21.12. 
Hinta 1290 €/1 vk ja 2250 €/2 vk
28.12. Hinta 1390 €/1 vk 

Yhden hengen huonelisämaksu + 130 € /viikko
Huone päärakennuksessa + 100 €/huone/viikko


Yhden viikon matka


Kahden viikon matka


Varaamme oikeuden hinnan muutoksiin, mikäli Finnairin lentohinta nousee. Ryhmä toteutuu kun lähtijöitä on min. 8.

Matkan voi perua lennon peruutuskululla aina päivä ennen lähtöä saakka. Mikäli matkaa ei voida muuttuneen koronatilanteen vuoksi toteuttaa, niin kaikki maksut palautetaan täysimääräisenä.