Minnin kanssa Leville!

Ota irtiotto arjen pyörityksestä Lapin upean luonnon rauhassa, golfaten Suomen pohjoisimmalla kentällä ja yöpyen tasokkaasti tähtitaivaan alla. Tällä kotimaanmatkalla koet lomaelämyksiä, jotka hakevat vertaansa maailmalla.

OnGolf järjestää suuren suosion saaneen Levin matkan myös syykuun lopussa. Tällä viiden päivän matkalla vetäjänä toimii rakastettu golfpersoona Minea Blomqvist-Kakko ja golfin lisäksi ohjelmaan kuuluu ohjattu vaellus Särkitunturilla ja rentoutumista upeassa majoituskohteessamme Northern Lights Ranchilla maistuvan ruoan parissa.
 

Levi Golfin uniikki luonne sekä sijainti Levitunturin ja Ounasjoen komeissa maisemissa tekevät siitä kohteen, joka pitää kokea ainakin kerran elämässä. Suurin osa Levillä pelanneista haluaa kuitenkin palata sinne yhä uudelleen takaisin. Golfkierroksen aikana voit törmätä poroihin ja kettuihin tai bongata vaikkapa hiiripöllön. Kun luontokokemuksiin yhdistää Levin rennon lappilaisen tunnelman, olet valmis unohtamaan kaikki arjen huolet.

Matkanvetäjänä tällä hyvinvointiviikonlopulla toimii yksi Suomen menestyneimmistä golfammattilaisista Minea Blomqvist-Kakko, joka pelaa yhdessä ryhmän kanssa ja on mukana varmistamassa, että sinä saat lomastasi kaiken irti.

Tämän elämysmatkan kruunaa majoitus ainutlaatuisella Northern Lights Ranchilla, joka on herättänyt paljon huomiota myös kansainvälisesti. “Revontulitilan” huoneistojen kattoikkunat avautuvat kohti pohjoista taivasta, ja ne ovat suunniteltu luonnon ja revontulten katselemista varten. Omassa moottoroidussa sängyssäsi makoillen ja tähtitaivasta katsellen, pääset pysähtymään luonnon ääreen ja nauttimaan hetkestä ilman häiriöitä. Ranchilla kaikki majoittuvat omissa taloissaan ja omassa rauhassa. Golfin lisäksi nautimme iltaisin yhdessä Northern Lights Ranchin ravintolan erinomaisen keittiön tarjoiluista.

Levi Golfin kentällä pelaamme loman aikana kolme kierrosta. Matkalla tehdään myös opastettu kävelyretki Särkitunturille, jossa nautimme yhdessä avotulella keitetyt nokipannukahvit. Särkitunturi on kuuluisa maisemistaan ja karusta luonnostaan, jonka pysähtyneisyys lumoaa kauneudellaan. Reitti on helppokulkuinen ja sopii kaiken tasoisille retkeilijöille. Vaelluksen jälkeen vierailemme myös Galleria Raekalliossa. Ohjelma on suunniteltu, niin että pystyt nauttimaan lomastasi ja unohtamaan kiireen sekä stressin.

OnGolfin pelimatkoilla viihdyt hyvässä seurassa. Varaa paikkasi nyt!

Siirry varaamaan tästä >>

VARAUKSET 20.9. MENNESSÄ!

Northern Lights Ranch, 5 ruokailua, 3 green geetä ja vaellusretki 
24.9.-29.9.2020 hinta 950 €/5 päivää

Lisämaksusta:
- Finnairin lennot päivän hinnan mukaan. Tällä hetkellä noin. +235 € (sis. matkatavara 1 x 23 kg ja käsimatkatavaran 8 kg)
- Yhden hengen huone +125 €