Luksusluokan hiihtomatkalle Leville!

– OnSki-matkoja tarjolla niin nautiskelijoille kuin aktiivihiihtäjille

Tulevan talvikauden uusilla OnSki-lomilla pääset nauttimaan Lapin tunturilomasta todella ainutlaatuisissa olosuhteissa. Levin hienojen ja lumivarmojen hiihtoreittien lisäksi tarjoamme sinulle majoituksen arvostetulla Northern Lights Ranchilla. OnSki-hiihtomatkojen ohjelmat on suunniteltu nautiskelijoiden lisäksi myös hiihtoon suuremmalla intohimolla suhtautuville.

OnSkin luksuslomien tukikohtana toimii upea Northern Lights Ranch, joka on tunnettu kansainvälisestikin arvostettuna uniikkina majoituskohteena sekä ravintolansa loistavista tarjoiluista. “Revontulitilan” huoneistojen kattoikkunat avautuvat kohti pohjoista taivasta, joten illat kruunaa omassa huoneessa näytelmä, jonka pääosassa ovat Lapin arktinen luonto ja sääolosuhteiden ollessa otolliset myös upeat revontulet ja kirkas tähtitaivas.

Kaikilla Levin OnSki-matkoilla on aina mukana hiihtoisäntä ja aktiivilomilla myös huippuvalmentajat. Ohjelman mukaiset kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. OnSki-matkoja tehdään koko talvikauden ajan marraskuusta alkaen.


Parempaa hiihtoa huippuammattilaisten johdolla

OnSkin aktiivilomat on suunnattu hiihtäjille, jotka tunturireittien lisäksi haluavat kehittää omaa hiihtotaitoaan. Mukana matkalla on huipputason ammattilaisia, jotka avaavat sinulle hiihdon nykyaikaisia tekniikoita ja opastavat sinut taitotasosta riippumatta lajin pariin. Hyvää yhdessäoloa ja ruokaelämyksiä emme ole kuitenkaan unohtaneet.

Hiihtokoulu.fi:n valmentajat Laura Liikanen ja Anssi Pentsinen antavat matkoilla henkilökohtaista opastusta ja saat myös vinkkejä kotiharjoitteluun. Harjoituksissa kuvataan hiihtoa videolle yksilöllisiä tekniikka-analyysejä varten. OnSki-matkojen valmentajat opastavat sinut myös suksien voitelun ja puhdistamisen saloihin.

 Anssi Pentsinen on menestynyt kilpahiihtäjä, jolle kertyi ammattilaisuran aikana hiihtokilometrejä arviolta noin 60 000. Kaksissa olympialaisissa ja viisissä MM-kisoissa Suomea edustaneen Anssin intohimo on nykyään jakaa kaiken tasoisille harrastajille vuosien varrella kertynyttä tietoa ja osaamista. 20 vuoden kokemuksella kestävyysurheilun kilpatasolla Anssi osaa varmasti antaa vinkkejä kokeneellekin hiihdon harrastajalle.

 

Laura Liikanen on työskennellyt liikunta-alalla kymmenen vuotta ja opettanut hiihtoa yli 8 000 ihmiselle. Hänen kursseiltaan on käynyt hakemassa oppia kaiken tasoisia harrastajia aloittelijoista kilpahiihtäjiin. Laura on myös kilpaillut maastohiihdossa, jossa hänen kilpaura päättyi 2000-luvun alkupuolella.

 

 

Lähde rohkeasti mukaan jos haluat oppia lajista lisää. Matkan aikana lähdemme hiihtoretkille niin, että jokaiselle löytyy oman tasoinen hiihtoryhmä.

OnSki & Hiihtokoulu.fi Levillä
tulossa helmi-maaliskuussa

Voit saapua paikalle omatoimisesti autolla, junalla tai lentäen tai ostaa meidän kauttamme Finanirin lennot. Lentohinta vahvistuu varausvaiheessa. 

OnSkin kautta ostettuihin lentoihin kuuluu aina matkatavara ruumaan.


Nautiskelijoiden hiihtoviikko Levillä

Jos haluat rentoutua upeilla hiihtoreiteillä kauniissa tunturimaisemissa ja viihtyä hyvässä seurassa Northern Lights Ranchin upeista puitteista ja hienoista makuelämyksistä herkutellen, tarjoamme sinulle todellisen nautiskelijan hiihtomatkan. Halutessasi voit yhdistää murtomaahiihtoon myös laskettelua.

Nautiskelijoiden matkalla pääosassa on Lapin luonnosta nauttiminen suksien päällä. Hiihtoisäntämme on mukana varmistamassa loman sujumisen ja suunnittelemassa vaihtelevia hiihtolenkkejä loman ajalle.

Näillä lomilla herätään rauhassa ja nautitaan Northen lights ranchin maittavasta aamiaisesta. Aamupäivällä on kuljetus Leville, jossa valittavanasi on laajasta hoidetusta latuverkostasta päivän kuntoon ja fiilikseen sopiva hiihtolenkki. Halukkaat voivat myös suunnata rinteeseen päiväksi. Jos tuntuu siltä, niin voit viettää päiväsi myös nauttimalla Levin ostosmahdollisuuksista tai rentoutua levin kylpylässä. Illaksi palataan takaisin ranchille, jossa nautitaan saunan lämmöstä ja täytetään vatsa erinomaisella illallisella. Ennen nukahtamista voit vielä katsella taivaalle kattoikkunoiden läpi ja pilvettömällä säällä nauttia tähtitaivaasta tai jopa revontulien väreistä.

Näillä matkoilla hiihtoisäntinä toimivat myös OnGolf matkoilta tutut vetäjät, jotka golfin lisäksi ovat aktiivisia talvilajien harrastajia. 

Lue tarkempi viikko-ohjelma täältä.

OnSki Levillä
20.1.-25.1.2021
Hinta: 1095 €/henkilö/2 hengen huoneessa
oma huone +200 €/5 vrk
Matkanvetäjänä: Kyösti Puustinen

Voit saapua paikalle omatoimisesti autolla, junalla tai lentäen tai ostaa meidän kauttamme Finanirin lennot. Lentohinta vahvistuu varausvaiheessa. 

Meno Helsinki 13:00 Kittilä 14:30
Paluu Kittilä 18:30 Helsinki 19:55

OnSkin kautta ostettuihin lentoihin kuuluu aina matkatavara ruumaan.