Koe Lapin ruska-aika kauneimmillaan ja pelaa ainutlaatuinen Levi Golf

MATKA ON TÄYNNÄ! Suuren kysynnän vuoksi järjestämme syykuun lopulla toisen matkan, jonka tiedot päivitämme tänne sivulle vielä tämän viikon aikana.

Syyskuussa sinulla on upea mahdollisuus nähdä Lapin luonto hienoimmillaan ja yhdistää matkaan golfkierrokset maamme pohjoisimmalla kentällä. OnGolfin neljän päivän ruskamatkalla kierrät Levi Golfin kolme kertaa, ja pääset rentoutumaan Lapin luonnon rauhassa.

Levi Golfin uniikki luonne sekä sijainti Levitunturin ja Ounasjoen komeissa maisemissa tekevät siitä kohteen, joka pitää kokea ainakin kerran elämässä. Suurin osa Levillä pelanneista haluaa kuitenkin palata sinne yhä uudelleen takaisin.

Golfkierroksen aikana voit törmätä poroihin ja kettuihin tai bongata vaikkapa hiiripöllön. Kun luontokokemuksiin yhdistää Levin rennon lappilaisen tunnelman, olet valmis unohtamaan kaikki arjen huolet.

Golfmatkan kruunaa majoitus Northern Lights Ranchilla, joka on herättänyt paljon huomiota myös kansainvälisesti. “Revontulitilan” huoneistojen kattoikkunat avautuvat kohti pohjoista taivasta, ja ne ovat suunniteltu luonnon ja revontulten katselemista varten.

OnGolfin pelimatkoilla viihdyt hyvässä seurassa. Golfin lisäksi pääset mukaan ohjatulle ruskakierrokselle ja iltaisin nautimme yhdessä Northern Lights Ranchin ravintolan erinomaisen keittiön tarjoiluista.

Lähde mukaan ainutkertaiselle Levin syyslomalle! Siirry varaamaan tästä >>

ILMOITTAUTUMISET 28.8. MENNESSÄ!

Northern Lights Ranch, 4 ruokailua ja 3 green geetä
13.9.-17.9.2020 hinta 735 €/4 päivää

Lisämaksusta:
- Finnairin lennot +255 € (sis. matkatavara 1 x 23 kg ja käsimatkatavaran 8 kg)
- Yhden hengen huone +100 €