Baltian kiehtovin lähimatkakohde on Jurmalan golfkeskus

Latvian pääkaupunki Riika ja sen golfkentät tarjoavat upean mahdollisuuden lähimatkailuun. Uusi vaikuttava Jurmalan golfkenttä löytyy vain tunnin lentomatkan päästä Helsingistä. Lähde mukaan syys-lokakuussa OnGolfin 4 golfpäivän ja 3 yön pelimatkoille Baltian kauneimmille kentille.

Jack Niklausin suunnittelutoimiston piirtämä Jurmala Golf Course on avattu luonnonkauniille alueella vuonna 2019. Nicklaus Designin nimi kentän yhteydessä tarkoittaa huippulaatua, ja yhdessä hienon klubitalon kanssa keskus on nostanut Riikan alueen golftarjonnan aivan uudelle tasolle. OnGolfin pelimatkalla vieraillaan myös Baltian alueen klassikkokentällä, Ozo Golfissa.

“Nicklaus Desingin suunnittelema laadukas Jurmala Golf on noussut Baltian alueen kuumimmaksi golfkohteeksi lähimatkailussa.”

Jurmala Golfin oma tunnelmallinen hotelli aivan kentän vieressä on lähes kokonaan OnGolfin pelimatkalaisten käytössä. Vuonna 2019 avatussa  hotellissa on 17 elegantisti sisustettua huonetta, ja sieltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut golflomalle.

Jurmala Golfin sijainti Riikan ja Jurmalan lomakaupungin välissä on täydellinen. Lentokentälle on  10 minuutin matka, ja yhtä nopeasti olet myös Jurmalan uskomattomilla hiekkadyyneillä. Vain vartin matkan päästä löytyvät puolestaan vanhankaupungin nähtävyydet ja ravintolat. 

Jurmala Golf Hotel

Vuonna 2019 avatun Jurmalan uuden golfkentän yhteydessä sijaitseva tyylikäs ja tunnelmallinen golfhotelli. Hotellissa on kaikkiaan 17  tyylikkäästi sisustettua huonetta: 15 standard-huonetta ja kaksi sviittiä. Golfklubin ravintola palvelee hotellin asukkaita aamupalasta illallisiiin. Kaikkiaan tilaa ravintolassa on 70 hengelle. Lisäksi huonepalvelu toimittaa tilaukset huoneisiin. Jurmalan golfkenttä on aivan hotellin vieressä. Riikaan matkaan on 15 minuuttia, Jurmalan lomakaupunkiin 10 minuuttia ja lentokentälle 10 minuuttia.

Lentoaikataulu:
Helsinki 09:45 Riika 10:45
Riika 23:25 Helsinki 00:25

Jurmala Golf Hotel, 2 illallista ja 4 green feetä
17.9. ja 3.10. hinta 860 €/4 päivää
Yhden hengen huone +130 €