Long Stay matka Mallorcalle

Golfseniorit Long Stay matkan ajankohta 2.2.-2.3.2018 - 28 vrk

Matkan myynti aukeaa 28.8. kello 9:00

Suomen Golfsenioreiden talven 2018 matka suuntautuu upealle Mallorcan saarelle. Baleaarien saariryhmään kuuluva Mallorca on ollut suomalaisten suosiossa jo 1960-luvulta lähtien, eikä monipuolisen matkakohteen suosiolle näy loppua. 

Mallorcan vilkas ja yllättävän monipuolinen pääkaupunki Palma tarjoaa jokaiselle jotakin. Palmassa yhdistyvät mutkattomalla tavalla urbaanin suurkaupungin syke sekä aidon espanjalaiskaupungin tuntu.  Golfarille saari on unelmakohde. Saarelta löytyy yhteensä 20 tasokasta golfkenttää. Kuukauden matkalla pelataan kolmea eri kenttää ja matkan hintaan kuuluu 16 kierrosta golfia. Halukkaat voivat vapaapäivinä tutustua saaren muihin kenttiin varaamalla green feet paikanpäällä. 

Long Stay matkalla asutaan vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Palmasta. Majoitus sijaitsee Palma Novan alueella, jossa myös hiljaiseen talviaikaan löytyy palveluita. Saari tarjoaa matkailijalle runsaasti luontoelämyksiä, joista mieleenpainuvimpia ovat esimerkiksi saaren keskiosassa sijaitseva vuoristo sekä Porto Criston tippukiviluolat.  Kuukauden loman aikana kannattaa tutustua myös saaren länsiosaan, jonne on vain noin tunnin ajomatka Palmasta. Palman kaupunki tarjoaa myös edullisia ostosmahdollisuuksia ja toinen toistaan tasokkaampia ravintoloita. 

 


 

Majoitus
Long Stay matkalla asutaan Son Caliu huoneistohotellin yhden makuuhuoneen huoneistoissa. Huoneistot ovat juuri remontoitu ja niissä kaikissa on merinäköala. Hotelli sijaitsee Palma Novan kylän lähellä, jossa talvisaikaankin löytyy palveluita. Huoneistoissa on olo- ja makuuhuone, minikeittiö, terassi tai parveke ja suihku/wc. Keittiövarustukseen kuuluu jääkappi, liesi ja mikroaaltouuni. Huoneistoissa ei ole uunia. 
Vaaleasävyiset ja kauniit huoneistot ovat tilavat ja kaikissa huoneistoissa on Wifi yhteys. Huoneistohotelli sijaitsee Son Caliu hotellin yhteydessä, joka on talvikuukaudet suljettuna. Huoneistot siivotaan kolme kertaa viikossa. 

Autovuokra
Suosittelemme matkalle vuokra-autoa. Omalla autolla pääsee kätevästi liikkumaan saarella ja siirtymään golfkentille. Voit varata kauttamme etukäteen seuraavat vuokra-autot:

Luokka B (Peugeot 208 tai vastaava): 380 €/27 vrk
Luokka C (Peugeot 308 tai vastaava): 435 €/27 vrk

Autot toimitetaan hotellille 3.2. ja ne noudetaan hotellilta 2.3.
Hinnat sisältävät vakuutuksen, jossa 1000 €/1200 € omavastuu. Omavastuuosuuden voi maksaa pois lisävakuutuksella, joka maksaa 135 €/27 vrk (lisävakuutus ei kuitenkaan korvaa renkaita eikä vanteita).

 

Golfkentät
Matkan hintaan kuuluvat golfkierrokset pelataan kolmella eri kentällä. Kaikki kentät sijaitsevat n. 10-20 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Viikottain pelataan kaksi kierrosta Santa Ponsan kentällä ja yksi kierros Real Golf Bendinatin ja yksi Puntiron kentällä. Santa Ponsan valloittava kenttä on isännöinyt European tourin osakilpailua kuusi kertaa. Tämä perinteinen, avara ja pitkä championship-kenttä tarjoaa haasteita vesiesteineen ja hyvin sijoitettuine bunkkereineen. Komeat vuorimaisemat lisäävät golfnautintoa. Nicklaus Designin suunnittelema Puntiró sijaitse noin 10 km Palman kaupungista itään. Kenttä on ajoittin pelaajaa haastava muutamine vesi- ja hiekkaesteineen. Kaunis kenttä istuu upeasti ympäröivään luontoon. Väyliä reunustavat oliivi ja pinjapuut. Kentällä on todella hyvät harjoittelualueet. Real Golf Bendinatin kenttä on suunniteltu kauniisti luonnon muotoja myötäillen. Kenttä on yhdistelmä laaksoja ja vuoristoa, joka tekee kentästä hyvin näyttävän. Kentältä avautuu kauniit maisemat Palman lahdelle ja sen kaltevat väylät sekä suuret viheriöt tuovat haastetta peliin. 

Paikanpäällä maksettavat lisämaksut:

Santa Ponsa kärryt 6€/kierros ja buggy 42 €
Puntiro kärryt 5€/kierros ja buggy 32 € 
Real golf Bendinat kärry 5€/kierros ja buggy 42 €

Mallorcan saarella on yhteensä 20 golfkenttää. Mikäli etukäteen varatut kierrokset eivät ole riittävä määrä, kannattaa tutustua myös saaren muihin golfkenttiin. Green feet voi varata suoraan golfklubeilta.

Lentoaikataulu:
Pe 2.2.2018 Helsinki 19:55 - Mallorca 22:55
Pe 2.3.2018 Mallorca 14:15 - Helsinki 19:15

Hinta:
2590 €/hlö
Yhden makuuhuoneen huoneistossa 
Huoneisto yhdelle +760 €

Lisämaksusta:
• Huoneisto yhdelle +760 €
• Golfbägin kuljetus lennolla 70 € meno-paluu
• Vuokra-auto

Hintaan sisältyy: 
• Norwegianin lennot Helsinki-Mallorca-Helsinki
• Matkalaukunkuljetus koneessa (2 x 20 kg/henkilö)
• Lentokenttäkuljetukset kohteessa
• Majoitus yhden makuuhuoneen huoneistoissa
• 8 illlallista
• 16 kierrosta golfia. 2 x Santa Ponsa, 1 x Bendinat ja 1 x Puntiro golf / viikko.


Lisätietoja:
OnGolf
info@ongolf.fi
puh. 020 7428 590