Suomen Golfsenioreiden kaukomatka 2019 - Florida

Yhdysvallat - Florida Doral 8.1.-19.1.2019 / 11 päivää

Golfelämys Miamin sydämessä!

On olemassa syy, miksi Etelä-Floridaa pidetään golfarin paratiisina. Tämä syy on Trump National Doral Miami. Lähde mukaan kokemaan yksi maailman hienoimmista golfkeskuksista. Doral avasi ovensa jo vuonna 1962, mutta mittavien muutostöiden jälkeen on siitä tullut ylivoimainen golfresort koko maailmassa. Doral ei nimenä esittelyjä kaipaa. Vuonna 2014 keskukseen investoitiin yli 250 miljoonaa dollaria. Tämän tuloksena on syntynyt golfkokonaisuus joka täyttää vaativampienkin golfareiden toiveet.

Doral on yli 800-hehtaarin kokoinen trooppinen keidas ja se on huolellisesti uudelleen suunniteltu vastaamaan horjumatonta Trump standardia. Golfkenttien välittömässä yhteydessä sijaitseva Trump National hotelli on myös kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Tämä 5-tähden hotelli- ja golfkokonaisuus yhdistettynä amerikkalaisella palvelulla takaa lomasi onnistumisen 100%.  Ja kaikki tämä sijaitsee keskellä Etelä Floridan upeita nähtävyyksiä. South Miami Beachille on vain 20 min ajomatka. Miamin kansainvälinen lentokenttä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä resortista.

Hotellisi edessä avautuu neljän Championship kentän kokonaisuus, joista tunnetuin on ikoniksi muodostunut Blue Monster. Kolme muuta kenttää, Red Tiger, Golden Palm ja Silver Fox ovat myös tasoltaan maailmaluokkaa. Jokainen Trump National Doralin neljästä golfkentistä ovat täysin uusittu, mukaan lukien maailmankuulu Blue Monster, joka on isännöinyt PGA TOURIA lähes 55 vuotta. Golfpäivinä voit ottaa kaiken irti tästä upeasta golfkokonaisuudesta. Toinen kierros samana päivänä on ilmainen (ei Blue Monster). Maksat ainoastaan golfauton hinnan n. 32$/henkilö.

11-päivän matkan aikana pelaamme 7 kierrosta golffia kaikilla Doralin kentillä.  Kaikki kentät pelataan golfautolla (kuuluu matkan hintaan). Blue Monsterin kierrokselle tulee mukaan myös pakollinen caddie (1/ryhmä), joka takaa pelin sujumisen ja helpottaa peliä tällä haasteellisella kentällä. Cadeille maksetaan kierroksen jälkeen tippi, 20$/henkilö.

 

Hotelli tarjoaa erinomaiset palvelut. Matkasi hintaan kuuluu 450 $:n (11 pv) resort credit, jonka voit käyttää hotellin ravintoloissa, kylpylässä tai Pro Shopissa. Hotellilta on maksuton kuljetus Doral Beach Clubille. Kävelyetäisyydellä hotellista on pieni Doralin keskusta, josta löytyy myös mukavia ravintoloita. Joku ilta kannattaa ottaa taksi South Miami Beachille, jossa voit nautiskella latinorytmeistä kattoterasseilla tai nauttia erinomaista ruokaa Ocean Driven pimenevässä illassa.

Miami Beach on tunnettu kilometrien mittaisesta rannastaan mutta myös pastellinvärisistä, art deco -tyylisistä rakennuksistaan. matkan hintaan kuuluu kaupunkikierros suomalaisen oppaan vetämänä. Kaupunkiin on helppo myös tutustua Miami hop-on hop-off busseilla. Linjoja on useita ja voit ostaa halutessasi yhden tai useamman päivän bussikortin. Tämä on paras tapa tutustua tähän värikkääseen ja monimuotoiseen kaupunkiin. Ostokset ovat myös osa lomailua Floridassa. Yksi lomapäivä kannattaa varata Yhdysvaltojen suurimman Outlet ostoskeskuksen Sawgrass Millsiin kiertämiseen. Lähes 400 myymälää käsittävässä ostoskeskuksessa on aina alennusmyynnit. Halukkaille järjestämme retken Florida Panthersin jääkiekko-otteluun joka on kokemisen arvoinen retki ruokineen ja juomineen myös ei niin jääkiekosta innostuneille.

11 päivää Trump National Doral

8.1.-19.1.2019

Matkan hinta: 4250 €

Matkanvetäjä: Ole Johansson

Lentoaikataulu:

08.1. Finnair AY007 14:45-18:55
19.1. Finnair AY008 20:45-13:20 (+1)
(lennolle on mahdollista ostaa myös business paikka, lisähinta paikkatilanteesta riippuen n.1200€/henkilö meno-paluu)

Matkan hinta sisältää:

  • Lennot Finnair (Hel-Mia-Hel)
  • Matkatavara lennolla
  • Buffetaamiainen
  • 2 illallista hotellin ulkopuolella
  • Matkustajat saavat 450$/henkilö arvoisen "Resort Creditin" jonka voi käyttää hotellin ravintoloihin tai muihin palveluihin loman aikana.
  • 7 green feetä.
(1 kierros Blue Monster kentällä. 6 kierrosta kentillä: Silver Fox, Golden Palm ja Red Tiger.)

  • Toinen kierros golfpäivinä on ilmainen, maksettavaksi tulee golfautomaksu n. 32$/henkilö.
  • Miamin opastettu suomenkielinen kaupunkikierros

Lisämaksusta:

• ESTA matkustuslupa Yhdysvaltoihin n.15$/henkilö
• Golfbägin kuljetus lennolla +120 € meno-paluu
• Majoitus yhden hengen huoneessa +1100 €


HYVÄ TIETÄÄ MATKASTA LÖYTYY TÄÄLTÄ!
 

Passi

Suomen kansalainen tarvitsee Yhdysvaltoihin voimassaolevan passin. Yhdysvaltain turvallisuusministeriö (Department of Homeland Security) ja Yhdysvaltain suurlähetystö tiedottavat passivaatimuksista viisumitta Yhdysvaltoihin matkustaville seuraavaa:

• Passin tulee olla koneellisesti luettava.
• Passeissa tulee olla skannattu valokuva.
• 26.10.2006 jälkeen myönnetyissä passeissa tulee olla biometrinen tunniste (Suomi otti käyttöön biotunnistepassit 21.8.2006).
• Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja suositusten mukaan passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.
• Lapsilla tulee olla oma passi.

Suomen kansalainen voi oleskella turistina Yhdysvalloissa viisumitta 90 päivää. Väliaikaisella passilla matkustava ei voi käyttää viisumivapausohjelmaa, vaan hän tarvitsee viisumin.

Sähköinen matkustuslupa ESTA

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa, ESTA (Electronic System for Travel Authorization).
Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa. Esta maksetaan luottokortilla. Yhdysvaltojen viisumi-, passi- ja ESTA -säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä eli mikäli esimerkiksi vaihtaa konetta Yhdysvalloissa. ESTA on voimassa kaksi vuotta. Hakemus on kuitenkin tehtävä uudestaan, jos annettuihin tietoihin on tullut muutoksia, esimerkiksi uuden passin myötä.

Matkustajat, joilla on viisumi, voivat edelleen matkustaa Yhdysvaltoihin kyseisellä viisumilla, eikä heidän tarvitse anoa erillistä ESTA-hyväksyntää.

ESTA-matkustusluvasta peritään 14 USD:n maksu. Maksu on suoritettava luottokortilla ESTAa anottaessa (Visa, MasterCard, American Express tai Discover). Varo huijaussivustoja, joissa pyydetään myös rahaa.
Sähköinen matkustuslupa anotaan täältä.