Long Stay Portugalin Vilamouraan!

Monipuolinen Vilamoura tarjoaa laadukkaan kokemuksen helmikuun Long stay -matkalle. Teemme yhteistyössä Suomen Golf Senioreiden kanssa neljän viikon mittaisen Long Stay matkan tähän upeaan kohteeseen.

Algarven alue on täydellinen Long stay -kohde aktiiviselle golfarille, joka haluaa lomallaan kokea ja nähdä elämää myös kenttien ulkopuolella. Helmikuussa Portugalin sää on kuin tehty golfin peluuseen, ja etelärannikon uskomattomat maisemat, miellyttävä ilmasto ja puhtaat hiekkarannat kruunaavat elämyksen.

OnGolfin 28 vuorokauden Long Stay -pelimatkalla asut Vilamourassa korkeatasoisissa golfhuoneistoissa. Aktiivisesti läpi vuoden elävä Vilamouran keskus, kuuluisa huvivenesatama, on noin puolentunnin kävelymatkan päässä ja sen ympäriltä löytyvät ostosmahdollisuuksien ja ravintoloiden lisäksi myös kasino. Lomalla Algarvessa pääset nauttimaan alueen korkeatasoisesta ruokakulttuurista, hyvästä palvelusta ja ihmisten ystävällisyydestä.

OnGolfin Long Stay -lomalla majoitutaan Laguna Golf Apartmentsissa, jonka huoneistot valoisia ja tilavia. Modernit huoneistot ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tarvittavat palvelut ovat lähellä. Kaikki on suunniteltu niin, että golfari pääsee heti nauttimaan lomailusta. Omassa huoneistoissa on mukava viettää iltaa tilavalla parvekkeella tai kokkailla hyvin varustellussa keittiössä. Välillä on mukava istua valmiiseen pöytään, joten matkan hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen kerran viikossa. 

Laguna Golfin huoneistot ovat kauniisti sisustettuja ja niistä löytyy kaikki mitä tarvitset Long Stay lomailuun. Huoneistot ovat kaksioita, joissa on yhdistetty olo- ja makuuhuone. Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Huoneistossa on myös astian- ja pyykinpesukoneet sekä silitysrauta ja -lauta.

Algarven golfkattaus on yksi Euroopan hienoimpia. Maailmanluokan kilpakenttien haasteiden lisäksi tarjolla on lukuisia leppoisia ja laadukkaita lomagolfiin sopivia golfkeskuksia. OnGolfin matkaan kuuluu kaikkiaan 16 kierrosta golfia.
Pelipäivistä vietetään 12 läheisellä yksityisellä Pinheiros Altosin golfklubilla, josta löytyy kaikkiaan 27 reikää. Luonnonkaunis kenttä tarjoaa monipuolisia väyliä ja on kuuluisa hyvälaatuisista viheriöistään. Vaihtelevuutta kierroksiin saat yhdistelemällä erilaisia yhdeksän reiän lenkkiä, jotka kaikki starttaavat klubilta. Pinheiros Altosin komealla klubitalolla on hauska kohdata pelikavereita ja viettää aikaa harjoitellen tai jälkipelejä pelaillen.

Long Stay -matkan aikana pääset pelaamaan myös legendaarisen Vale do Lobon neljä kertaa. Vale do Lobo on yksi Algarven alueen tunnetuimpia ja arvostetuimpia golfkeskuksia. Täällä pääset testaamaan taitosi merenrannassa kulkevien väylien hulppeissa maisemissa.
Long Stay -pakettiin kuuluu lennot Lissaboniin ja autovuokra (B-kategorian auto / 2 henkilöä). Matkan alussa ja sen päätteeksi on järjestetty kuljetukset Lissabonista Vilamouraan ja takaisin.

Alustavat lentoaikataulut helmikuu 2020:
TAP 1.2. Helsinki 06:00 Lissabon 09:00
TAP 29.2. Lissabon 22:00 Helsinki 04:50

OnGolf & Golfseniorit Long Stay - matka Vilamoura:
Huoneistohotelli Laguna Golf Resort, 4 illallista ja 16 kierrosta golfia (12 x Pinheiros Altos ja 4 x Vale do Lobo) vuokra-auto 28 vrk (b-kategoria)
Hinta: 2795 €/28 vrk

Lisämaksusta: 
Huoneisto yhdelle 600 €
D-luokan auto 200 €/auto

Autonvuokraus:
Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 1000 € (D-luokka 1250 €).
Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus 10 euroa/päivä (D-luokka 12 €/pv). Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa.
Täysvakuutukseen ei kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen)

Matkaisäntä: Peter Hutton

Birkut

  • Villamouran palvelut lähellä
  • Tasokasta golfia kahdella eri kentällä
  • Upeat retkimahdollisuudet

Costa Navarino, golfia ja kreikkalaista tunnelmaa!

Camilla, OnGolf