Valle del Este

Pelimatkallaan takuuvarmaa lämpöä ja edullista golfia etsivä suuntaa OnGolfin suosittuun kohteeseen Valle del Esteen. Tämän parempaa hinta-laatu –suhdetta on vaikea golflomalle löytää!

Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa. OnGolfin pelimatkojen uusi kohde, keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten hotelli on suunniteltu golflomailijaa varten.

Valle del Esten kentän vaihtelevat väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös aika ajoin korkeuseroja, se on myös käveltävissä. Kaikki on tehty golfarin ehdoilla. Laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta. Matkan hintaan kuuluu unlimited golf Valle del Esten kentällä. Kevään matkoilla pelataan viikossa viisi kertaa Valle del esten -kenttä ja kerran vieraillaan 20 minuutin matkan päässä olevalla Desert Springsin kentällä. Lisäkierrokset varataan paikan päällä. Desert Springs on Arizona-henkinen upea autiomaakenttä, jossa väylät risteilevät kaktusten ja kivien välissä. Auringossa tummanvihreät väylät ja autiomaan karu luonto luovat hienon kontrastin ja ennen kokemattoman tunnelman. Kenttä vaatii tarkkuutta, mutta pallot löytyvät hyvin autiomaa-alueelta. Kenttä soveltuu hyvin myös käveltäväksi.

Golfloman Valle de Estessä kruunaa hotellin viihtyisä uima-allasalue, ja hintaan sisältyvän kylpylän, saunoissa ja jacuzzeissa rentoutuu varmasti. Hotellin ravintolassa on tarjolla illallinen seisovassa pöydässä ja jälkipelit pelataan tunnelmallisella ulkoterassilla. Tarvittaessa hotellin viereltä löytyy myös supermarket, muutamia baareja sekä ravintola. Valle del Esteen matkustetaan Alicanten kautta. Suoran lennon jälkeen matkaa golfresortiin on hieman alle kaksi tuntia.
 


Lentoaikataulut:

Meno D85421 Helsinki 14:05 Alicante 17:30
Paluu D85420 Alicante 08:00 Helsinki 13:20


Valle del Este, puolihoito, ja 6 x green fee
(5 x Valle del Este ja 1 x Desert Springs)
Lähdöt
 14.3 ja 21.3.  Hinta 1090 € / 1vk ja 1840 € / 2vk
yhden hengen huonelisä +160 €/viikko


OnGolf-isäntänä: Kari Hagfors

Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Valle Del Este tarjoaa täydellisen golfsään ympäri vuoden. Siellä sataa harvoin ja leppoisa tuuli vilvoitaa kuumina päivinä. Täällä on shortsikelit ympäri vuoden.

Tumppi, OnGolf