Golffia Provencen tunnelmissa!

Värien, valojen ja tuoksujen Provence on tunnettu viiniviljelmistään, historiallisista kaupungeistaan, laventelilaaksoista ja kauniista kylistä. Provencen rantaviiva tunnetaan nimellä Côte d’Azur,eli Ranskan Riviera. Rannikon tunnetuimmat lomaviettokohteet ovat Nizza, Monaco, St Tropez ja Cannes. Tämä 200 km pitkä rannikko on uskomattoman kaunis yhdistelmä välkkyvää Välimerta, yrttien tuoksua, luksuselämää, ja aurinkoa.

OnGolfin pelimatkakohde Valescure sijaitsee Provencen sydämessä. Valescure Golf juontaa juurensa jo 1800-luvulle jolloin se toimi Brittiläisten aristokraattien lomanviettopaikkana. Golfkentän vieressä on charmikas Najeti Golf -hotelli ja koko alue sijaitsee erinomaisella paikalla aivan St Raphaelin rannikkokaupungin lähettyvillä. Perinteikkään golfklubin historia on myös mielenkiintoinen. Se rakennettiin alun perin Pariisin vuoden 1889 maailmanäyttelyn yhteydessä norjalaisen delegaation paviljongiksi. Lämminhenkinen hotelli luo puitteet helpolle ja rauhalliselle golflomalle. Kaikki palvelut ovat muutamien askeleiden päässä hotellihuoneestasi. Hotellin vieressä oleva klubitalo huokuu historiaa ja sen rauhallisella terassilla voit nauttia leppoisan lounaan golfkierroksen jälkeen aidossa klubimiljöössä.

Hotellin edessä avautuva Golf Valescure saattaa ensivaikutelmalta näyttää suhteellisen helpolta golfkentältä, mutta vaikutus on harhaanjohtava, sillä pinjapuiden reunustamat väylät, vesiesteet ja pienet greenit pakottavat sinut valitsemaan mailasi huolella. Kumpuilevassa maastossa sijaitseva kenttä on suhteellisen tasainen ja näin helposti käveltävissä. Viikon aikana pelataan myös kaksi kertaa hotellin läheisyydessä (1 km) oleva Golf Esterelle joka on kaunis kokonaisuus Pinja puita ja vesiesteitä. 

Valescure on erinomainen golfkohde sinulle, joka haluaa nauttia rauhallisesta klubimiljööstä, helposta lomailusta ja ranskalaisesta tunnelmasta Provencen maaseudulla. St Raphaelin kaunis kaupunki on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Täällä pääset nauttimaan ranskalaisita herkuista, rantabulevardista ja Välimeren tunnelmasta.

Lentoaikataulut:

Meno Finnair 25.4 klo 08:05-1025 AY 1601
Paluu Finnair 2.5 klo 11:20-1535 AY 1602

Ranska, Valescure OnGolf-pelimatkat :

Najeti Golf hotelli, 4 illallista.
5 green feetä/viikko (3 x Valescure, 2 x Esterelle)

25.4. - 2.5.2019 hinta 1380 €/1 vk 
Yhden hengen huone + 290 €/vk

OnGolf-isäntänä: Peter Hutton

Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Kaikki palvelut ovat muutamien askeleiden päässä hotellihuoneestasi. Hotellin vieressä oleva klubitalo huokuu historiaa ja sen rauhallisella terassilla voit nauttia leppoisan lounaan golfkierroksen jälkeen aidossa klubimiljöössä.

Peter, OnGolf Peli-isäntä