Port El Kantaoui - matkainfo

Matkalippu 

Tunisiaan lennetään Nouvelairin reittilennolla. Lentoa varten tarvittava ohjeistus lähetetään lähtijöille 7-5 päivää ennen lähtöä. Lähtöselvitys Nouvelairin lennolle tehdään lentokentällä perinteisesti lähtöselvitystiskeillä. Nouvelairin lentojen lähtöselvitys tehdään Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2. 

Golfbäginkuljetus lennolla

Golfbägin kuljetus kuuluu matkan hintaan. Bägi saa painaa 15 kg.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Tunisiaan matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 3 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Tunisian suurlähetystöstä.

Matkavaluutta

Tunisian dinaari (TND tai DT). Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista. Valuuttaa ei saa tuoda maahan tai viedä maasta.

Aikaero

GMT +1. Talvella tunnin jäljessä Suomea ja kesäisin Suomea 2 tuntia jäljessä.

Lentokenttäkuljetus ja matkanvetäjän tapaaminen

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Monastirin lentokentältä hotelliin on matkaa noin 30 km ja matka kestää noin 40 min. Tapaat matkanvetäjän kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden hakemisen jälkeen. Hän on sinua OnGolf-kyltin kanssa vastassa.

Palveluraha

Juomaraha ei ole pakollinen, mutta yleistyvä käytäntö maassa. Palveluraha on suuruudeltaan noin 5–10 prosentia laskusta ja ravintoloiden lisäksi hotellin siivoojia ja laukunkantajia voi tipata.

Sähkövirta

Jännite 230 V, yleensä adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Golfloma auringossa erinomaisella hinta-laatu suhteella.

Aleksi, OnGolf