Hammamet - matkainfo

Matkalippu

Tunisiaan lennetään Deturin suorilla reittilennoilla. Lentoliput lähetetään sähköpostitse noin 7-5 päivää ennen lähtöä.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Tunisian valuutta on dinaari (TND). Tunisian valuuttaa ei saa tuoda maahan eikä viedä maasta. Euroja sekä muuta länsivaluuttaa vaihdetaan lentokentällä, hotelleissa ja pankeissa. Yleisimmät luottokortit (American Express, Visa, Eurocard ja Diners) käyvät maksuvälineenä hotelleissa ja turistiliikkeissä. Kohteessa on pankkiautomaatteja, joista voi nostaa dinaareita tunnusluvullisilla luottokorteilla.

Golfbäginkuljetus lennolla

Matkasi hintaa sisältyy golfbägin kuljetus. Golfbägi saa painaa max. 15 kg.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Tunisiaan matkustusasiakirjaksi passin, joka on voimassa 3 kk matkalta palaamisen jälkeen. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Tunisian suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Monastirin lentokentältä Hammametiin on matkaa noin 100 km ja matka kestää noin 1 h 20 min.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille. Ravintoloissa sopiva summa on noin 10 % laskun loppusummasta.

Aikaero

GMT +1. Talvella tunnin jäljessä Suomea ja kesäisin Suomea 2 tuntia jäljessä.

Sähkövirta

Jännite 230 V, yleensä adapteria ei tarvita.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Aurinkoa läpi vuoden!

Anumarja, OnGolf