Hammamet, Citrus Golf

Tunisia on sekoitus nykyaikaa ja mennyttä. Itämaista eksotiikkaa maustettuna ripauksella afrikkalaista elämänmenoa liitettynä välimerelliseen kultuuriin. Kauniit merelliset maisemat oliivilehtoineen ja pinnanmuotoineen sekä kuhisevat basaarit, tasokkaat golfkentät ja pitkät hiekkarannat tarjoavat erinomaisen lomakokemuksen.

Monastirin lentokentältä hieman yli tunnin matkan päässä Hammametin satamakaupungissa sijaitsee valloittava 5-tähden hotelli Sindbad, joka on tunisialaistyylinen, kodikas ja rauhallinen. Sijainti on aivan rannan välittömässä läheisyydessä.

Hotellilta on järjestetty lyhyt shuttlekuljetus Citrus Golfin 45-reikäiseen golfkeskukseen, jossa Ronald Freamin suunnittelemat kaksi 18 reikäistä kenttää + 9 reikäinen par 3 kenttä sekä hyvät harjoittelumahdollisuudet.

Golfkentät ovat erityyppisiä. Les Oliviers –kentän ysit ovat huomattavan erilaisia. Etuysi kulkee kauniissa ja tasaisessa oliivilehdossa, kun taas takaysi kiemurtelee helposti kuljettavien kukkuloiden rinteillä. Citruksen toinen 18 reikäinen kenttä La Foret on puolestaan hieman haastavampi, mutta mielenkiintoinen. Mäkisemmässä maastossa alusta loppuun kulkeva kenttä on maisemiltaan vaikuttava ja tarjoaa pelaajilleen myös mietittävää. Citrus Golfin vieressä on myös kolmas 18 reikäinen golfkenttä Yasmine Golf antamassa vaihtelua.