Tunisia - El Kantaoui

OnGolfin matkatarjonnasta löytyy suomalaisgolfareiden kestosuosikki Tunisia. OnGolf vie golfarit Sousseen, joka on takuuvarma aurinkoisen sään ja mukavan lomagolfin matkakohde. Parempaa hinta-laatu –suhdetta on vaikea golflomalle löytää.

OnGolfin matkakohde Sousse on Tunisian lomakaupungeista suosituimpia ja tarjoaa Hammamethin ohella maan parasta golfia. Tärkeä syy suosioon on mainio sää, sillä talvellakin nautitaan yli 20 asteen lämpötiloista. Golfin ohessa Soussessa voi aistia arabialaisen tunnelman vuosisatojen takaa, ja UNESCO on nimennyt linnoituskaupungin maailmanperintökohteeksi.

Port El Kantaoui on Soussen moderni loma-alue, jossa sijaitsee myös OnGolfin neljän tähden Iberostar Diar el Andalous hotelli. All inclusive –hotelli sijaitsee upean hiekkarannan äärellä, lyhyen kävelymatkan päässä golfkentiltä ja satama-alueelta.

Hotelli tarjoaa lomailijalle rentoutumiseen rannan ja uima-altaiden lisäksi myös kauniin puutarhan kukkaloistoinen. Ennen illallisnautintoja voi nauttia Välimeren näkymistä tai suunnata SPA-alueelle ja hammamiin.

OnGolf on valinnut lomakentiksi alueen ykköskohteen El Kantaouin, joka tarjoaa kaikkiaan 36 väylää ja hyvät harjoitusolosuhteet. Ronald Fream on suunnittelut lukuisia Pohjois-Afrikan kenttiä, myös El Kantaouin golfkeskuksen. Ensimmäisen 18 väylää avattiin 1980 ja golfkeskus laajeni kahden kentän kokonaisuudeksi 90-luvulla. Uusi kenttä on nimeltään Panorama ja vanhempi Sea.

Molemmat ovat leppoisia, hyvä rytmisiä kenttiä. Erityisesti Panorama-kentän kukkuloilta on hulppeat näkymät ja se on pituudeltaan hieman Sea-kenttää lyhyempi. Sea on puolestaan muodoiltaan tasaisempi, mutta varsinkin sen takaysillä löytyy kiehtovia reikiä.

Nimensä mukaisesti Sea vie pelaajan myös aivan Välimeren rantaan muutaman väylän ajaksi. El Kantaoui sopii kaiken tasoisille harrastajille. Peli etenee hyvin, mutta vesiesteet ja viheriöalueet eivät päästä helpolla kokeneempaakaan pelaajaa.

OnGolfin pelimatkaan kuuluu kuusi green feetä ja El Kantaouin kentissä löytyy mielenkiintoa koko viikon ajaksi. Niiden lisäksi Soussen lähistöltä löytyvät myös Flamingon ja Golf Palm Linksin 18-väyläiset kentät.

Tunisia on kiehtova ja ainutlaatuinen lomakokemus arabimaiden joukossa. Se palkitsee varmasti lomailijan sään ja golfin lisäksi upeilla makunautinnoilla ja ystävällisellä palvelulla. Suora lento Pohjois-Afrikkaan kestää nelisen tuntia ja kun Monastirin lentokenttä sijaitsee vain parinkymmen kilometrin päässä El Kantaouista, ei tällä lomalla kulu aikaa pitkiin siirtymiin.

Lentoaikataulut:
BJ9003 Helsinki 21:20 Monastir 00:35 (+1)
BJ9002 Monastir 15:00 Helsinki 20:20
 


Hotelli: Iberostar Diar El Andalous
Ruokailut: all inclusive
Golf: 6 kierrosta El Kantaouin kahdella kentällä
Lähtöpäivät: 8.10.2021
Hinta:1 viikko 1190 € ja 2 viikkoa 1835 €
Yhden hengen huone ilman lisämaksua

Hotelli: Iberostar Diar El Andalous
Ruokailut: all inclusive
Golf: 6 kierrosta El Kantaouin kahdella kentällä
Lähtöpäivät: 15.10. ja 22.10.2021
Hinta:1 viikko 1150 € ja 2 viikkoa 1795 €
Yhden hengen huone ilman lisämaksua

Hotelli: Iberostar Diar El Andalous
Ruokailut: all inclusive
Golf: 6 kierrosta El Kantaouin kahdella kentällä
Lähtöpäivät: 29.10.-19.11.2021
Hinta:1 viikko 1080 € ja 2 viikkoa 1680 €
Yhden hengen huone ilman lisämaksua

VIIKON PELIMATKAN HINTAAN SISÄLTYY:
• Nouvelairin suorat lennot Helsinki-Monastir-Helsinki
• Golfbägin kuljetus lennolla (15 kg) ja käsimatkatavara (7 kg)
• Lentokenttäkuljetukset
• Majoitus Iberostar Diar el Andalous -hotellissa
• All Inclusive
• 6 green feetä/vk El Kantaoui Golfin kahdella kentällä
• Bägikuljetusauton golfkentälle ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä
• Joulun ja uudenvuoden matkoilla gaalaillalliset
• Suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Yhden hengen huone edelleen ilman lisämaksua.

HINTAAN EI SISÄLLY:
• Matkalaukun kuljetus koneeseen + 20 € (sisältää meno-paluun)
• Golfkenttäkuljetukset (kävelymatka tai siirtyminen taksilla)

Kahden viikon matkoilla voit myös valita mukaan toisen Tunisian kohteemme Hammametin ja viettää molemmissa kohteissa viikon. Tämä varaus tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta:
info@ongolf.fi | puh. 0300 870 520

Golfloma auringossa erinomaisella hinta-laatu suhteella.

Aleksi, OnGolf