Konopiště - matkainfo

Matkalippu 

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään nykyisin internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. 
Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Tsekin valuutta on koruna (CZK). Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Golfbäginkuljetus lennolla

Tsekkeihin lennetään Finnairin reittilennolla. Matkalipun hintaan kuuluu 1 matkatavara ruumaan. Matkatavara voi olla bägi tai matkalaukku. Mikäli haluat laittaa ruumaan sekä bägin että matkalaukun, voit ostaa kuljetuksen toiselle laukulle OnGolfin kautta. Hinta on 50 € meno-paluu. Voit varata ylimääräisen laukun varauksen yhteydessä tai viimeistään 3 viikkoa ennen lähtöä puhelinpalvelustamme.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Tsekkeihin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Tsekin suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Prahan lentokentältä Konopištěeseen on matkaa noin 70 km ja matka kestää noin tunnin.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

 

Lyhyt lento, kauniit maisemat ja lämminhenkinen hotelli. Täydellinen viikonloppubreikki!

Irmeli Hämäläinen, OnGolfaaja