Ladies Weekend Tsekeissä!

Tšekin Konopiste on loistava kohde viikonlopun golfmatkalle. Lento on lyhyt ja Prahasta matka viehättäviin maalaismaisemiin taittuu alle tunnissa. Matkanjohtajana toimii fysioterapeutti Terhi Beilinson, jolla on monipuolinen hyvinvointialan osaaminen. Terhi järjestää halukkaille päivittäin kehon liikkuvuuteen keskittyvät treenit. Nämä kevyet syvävenyttely- ja pilatestunnit soveltuvat kaikille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Mukavan viikonloppumatkan ja golfin lisäksi näet kauniin Prahan kaupungin, joka on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeita.

Pelattavana on kaksi erinomaista kenttää. Viihtyisässä kartanohotellissa on tasokkaat huoneet ja hyvät ravintolat. Tunnelma on kodikas ja palvelu ystävällistä. Konopiste on Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde. Sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Kentän pohjana on ikivanha maatila, jonka juuret juontavat 1100–luvulle. Maisema on kaunis ja huokuu vanhoja europpalaisia kulttuuriperinteitä.

Konopistessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman D’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi on 9-reikäinen harjoituskenttä.

Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii Spa & Wellness -keskus. Hotellissa on kaksi hyvää ravintolaa, joiden listoilta löytyvät niin tsekkiläiset kuin kansainväliset ruuat sekä hyvät viinivalikoimat. Euroopan sydämessä, Vltava-joen varrella sijaitseva Praha on yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkeja. Loman viimeisenä päivänä teemme retken tähän Unescon maailmanperintöluetteloonkin yltäneeseen keskiaikaiseen kaupunkiin. Retken jälkeen ajetaan suoraan lentokentälle.

 
"Olen ammatiltani fysioterapeutti ja olen työskennellyt paljon liikkujien ja urheilijoiden kanssa. Pitkän työurani aikana olen kouluttautunut muun muuassa pilates- ja rentoutusohjaajaksi. 
Jo useiden vuosien ajan olen työskennellyt golfammattilaisten ja kilpapelaajien kanssa. Olen saanut kunnian kulkea mukana naisten LPGAn ja Euroopan Tourin kisoissa, mm US Openissa ja British Openissa, sekä fysiikkavalmentajana että (amatööri) caddiena. Harrastan tietenkin golfia ja muutenkin liikun monipuolisesti. Tervetuloa mukaan tälle rennolle ja mukavalle matkalle!"

Terhi

 

 

Lentoaikataulut:
AY1221 28.9. Helsinki 9:40 Praha 10:50
AY1224 1.10. Praha 19:30 Helsinki 22:35

OnGolf Ladies Pelimatka syksy 2018

28.9.-1.10.2018 hinta 895 €/ 3 päivää.
Hotelli Golf & Spa Konopiste, buffetaamiainen, 3 illallista ja 3 green feetä.
Matkan hintaan kuuluu myös viininmaistelu ja Prahan kaupunkikierros.
Päivittäin järjestetään kehon liikkuvuuteen ja hallintaan keskittyvät treenit. 

OnGolf-isäntänä: Terhi Beilinson

 

Lyhyt lento, kauniit maisemat ja lämminhenkinen hotelli. Täydellinen viikonloppubreikki!

Irmeli Hämäläinen, OnGolfaaja