Troia - kaunista luontoa ja tasokasta golffia

Lissabonin lentokentältä matka jatkuu bussilla ja lautalla kauniille Troian niemimaalle, joten jo alku on hieno lomaelämys. Ja matka on todella tekemisen arvoinen, sillä kohteemme sijaitsee luonnonpuiston ja luonnonsuojelualueiden ympäröimänä. Kymmenen kilometriä pitkällä niemimaalla läsnä on sininen valtameri, vihreä & vehreä joensuistoalue sekä valkoiset hiekkarannat. Sen keskeltä löytyy myös yksi Portugalin viehättävimmistä kentistä, Troia Golf.

Troia Golf
Kuuden hehtaarin alueella sijaitseva, 18-reikäinen par 72 kenttä pelataan rantaa myötäillen sekä Arrabida-vuorille katsellen. Robert Trent Jones vanhemman suunnittelema kentä tarjoaa vaihtelua ja pelielämyksiä tasoituksesta riippumatta. Ympäröivän luonnon ansiosta pallot löytyvät useimmiten helposti, sillä raffien jälkeen on yleensä hiekkaa. Trent Jonesin mielestä Troia Golfin kolmas väylä on yksi hänen parhaista koskaan suunnittelemistaan ja hän onkin sisällyttänyt sen kuvitteelliseen ihanteelliseen 18-reikäiseen golfkenttäänsä. Golfkierroksen jälkeen on mukava istahtaa toviksi alas ja rentoutua klubitalolla. 

Tällä kentälle pelaamme viikon aikana 4 kierrosta.

Yhtenä päivänä vieraillaan lisäksi Montadon kentällä, jota ympäröivät yli satavuotiaat muskattiviinitilat. Väylät levittäytyvät vanhojen tammien suojaan tai nuorempien, rakentamisvaiheessa istutettujen oliivi-, pähkinä- ja pinjapuiden väliin, olemassaolevien purojen ja lampien joukkoon. Tällä kentällä pelaajalle on lähes joka reiällä kaksi vaihtoehtoista tapaa pelata reikä. 

Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Asumme hienostuneessa, viiden tähden Troia Design -hotellissa, joka sijaitsee meren äärellä. Hotellista on suorastaan häikäisevät näkymät Atlantille, sen loputtomille rannoille, Sado-joelle sekä Arrabida-vuorille. Nimensä mukaisesti design huokuu kaikkialla ja ykistyiskohdat on tarkkaan harkittu. Tämä linja jatkuu myös kauniisti sisustetuissa, moderneissa ja viihtyisissä huoneissa. Hotelli itse lupaa unohtumattomia makukokemuksia eri ravintoloissaan, merenelävistä perinteiseen portugalilaiseen ruokaan.

Matkan kokonaisuus on mielenkiintoinen, sillä se sisältää myös vapaapäivän retken, jolla bongaamme delfiinejä ja maistelemme viinejä. Lisäksi viimeisenä päivänä, hotellilta lähdön jälkeen tehdään vielä tunnelmallisessa, historiallisessa Lissabonissa kiertoajelu ennen lentokentälle menoa. Näin antoisa golfloma tuo monia mieleenpainuvia muistoja.

OnGolf-Pelimatkat Syksy 2019

Lentoaikataulu:
TP791 20.10.  Helsinki 07:00 Lissabon 09:55 
TP792 26.10.  Lissabon 23:25 Helsinki 05:00 (+1) 

Troia Design hotelli,
aamiainen, 4 illallista ja 5 green feetä
20.10. 1450 €/1 vk
Yhden hengen huonelisä + 300 €

OnGolf-isäntänä: Magnus Kumlin

 

Tällä matkalla yhdistät golfin yhdellä Portugalin viehättävimmistä kentistä, bongaat delfiineitä veneretkellä, tutustut Lissabonin kaupunkiin ja maistelet viinejä. Näin antoisalla golflomalla keräät monia mieleenpainuvia muistoja. 

Mari, OnGolf