Torremirona - matkainfo

Matkalippu ja lähtöselvitys

Barcelonaan lennettään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään nykyisin internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikkoa ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä. 

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Euro. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Golfbäginkuljetus lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg. 

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Golfbägin kuljetuksen voi varata OnGolfin kautta viimeistään 3 viikkoa ennen lähtöä. 

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Lentojen lisäpalvelut

Lentoyhtiö Finnair tarjoaa erilaisia lisäpalveluita lennolle. OnGolf matkoilla Finnairin lisämaksullisia palveluita ei voi varata Finnairin nettipalvelun kautta. Varaukset tehdään puhelimitse Customer Care Center: Puh. +358 981 80 800 (€3.15 vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu)

Lennolle on mahdollista ostaa seuraavat lisäpalvelut ja ne tulee varata Finnairista viimeistään:
·       ateriat 24 h ennen lennon lähtöaikaa
·       istuinpaikat 36 h ennen lennon lähtöaikaa
·       matkatavarat lähtöön saakka

HUOM! Lennoilla ei enää tarjoilla ateriaa vaan voit halutessasi varata maksullisen lämpimän aterian tai ostaa mieleisen snack-aterian koneessa. 
Lisätietoa tilattavista lentoaterioista täältä
Koneessa tilattavaista snack aterioista löydät lisätietoa täältä

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus ja matkanvetäjän tapaaminen

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Barcelonan lentokentältä Torremironaan on matkaa noin 160 km ja matka kestää n. 2 tuntia. Tapaat matkanvetäjäsi Barcelonan lentokentällä. Hän on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Matkani valitsen järjellä, lomani vietän tunteella ja golfia pelaan sydämelläni!

Janne Perkiö, OnGolfaaja